BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bu kadar tarjacı var forumda benim gibi alakasız bi adam bu topici açıyor. (sanırsam) arattım ama bulamadım. fail olabilirimde belli olmaz dasda linkide bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 tarja ile alakalı bi konuda geçmişti lafı... hatta o lafı ben geçirmiştim ordan... yeni melekde olcaktı ama şimdi deişti... iiki deişti jolly daha güzel bi yer... bilet fiyatı 56dior. ama arada pahalı bööle vıp bileti falan olurmu bilmiorum... olursa onu alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hop konsere gidildi. kafa sallandı. beraber resim çekildi. crewla sohbet edildi. ekipmanların taşınmasında yardımcı olundu. harikaydı lan. yoruldum ama... ama harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar