Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPod (Doğubank)


Experimental

Öne çıkan mesajlar

Bana feyk gibi geldi, alet en ucuz abd de ve çinde var oradan bile getirmiş olsa 200-250$ vermiştir eğer bu iki ülkede fabrikadan falan almadıysa. Neredeyse kar etmeden satıyor gibi, birde 650-700 tl civarında o aletler türkiyede fazla ucuz gibi geldi. O belki de iPod değil CiPod falandır sdfafdas.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ipod da fiyatı kolpadır o zaman . hmm peki kaçadır oralarda

ya şu creative zenlerin 4 gb lıklarından mı alsam diyorum ama forumdada milletin eline patlıyomuş öyle okudum . Mp3 playera çok da para yatırmak istemiyorum ama kullanımı kolay bişey olsun istiyorum klasörler arasında rahat rahat gezeyim fln
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de creativeciydim, abd'den getirtmiştim 8gb zen photoyu. Kulaklık girişleri problemliydi o aletin o serisinin, bir kız arkadaşımda photosuz zen vardı o da aynı sorunu yaşadı defalarca onun alette abdden gelmişti, güzelim creative türkiye distribütörü onun aletini 3 defa yapıp benimkini yok hacı bu yurt dışı malı elimde yeterli parça yok sry. diyince tepen attı açıkcası. Elimde patladı alet. O zamandan beri çinden getirttiğim iPod 80gb'ı kullanıyorum bir önceki nesil, ses kalitesi creative kadar olmasa da idare ediyor.

iPod alırsan iTunes'a bağılmı olacaksın, o yüzden iPod tercih etme öyle höt diye herhangi bir bilgisayara girip şarkı falan atmak istiyorsan klasör üzerinden. Yeni zen'ler nasıl bilmiyorum ama eski serileri arızalıydı, iyice araştır. Geçen abim kız arkadaşına şu 16gb lık iPod nanolardan aldı, incecik çok tatlı olmuşlar, baya beğendim. Onlardan düşünebilirsin iTunes konusunda sorun yaşamayacaksan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...