Obscura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Imkanı olan birileri varsa biraz yardıma ihtiyacım var.. lvl 13 um thiefim ve armora ihtiyaç duyuyorum silah istemem ama1-2 parça armor olsa fena olmaz.. Yardımsever biri çıkarsa oyundaki nickim Darkonn Genbelde morrocta oluyorum[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Moss Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Daoc oynamısmıydın ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Evet hehe :)[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Moss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 eahuah yoksa sen bisim deli obscurd musun lem oyuna bana pm at nick Konhart edrim yardımın gralını :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 obscurd europada oynardı benım charlar Wiss bide Darkonn du us de oynardım ben[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Öne çıkan mesajlar