YETER Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ben xp gibi sistemin taa 7 sülalesini... Problem şu hiç bir şekilde hiç bir kurulum dosyasını yada add/removeden kaldırılcak dosyalara dokunamıyorsunuz.Mesela winamp kurucaksınız calıstırıyosunuz nsis error verio bare siliyip bastan kuruyım diyosunuz remove diyosunuz bu seferde silmiyo gene nsis error verio ne bu ya delirdim sinir hastası olm microsoftun allah belasını versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hatta birde bi çok program calıstırdıktan tam bir kaç saniye sonra program hata verioyor sen error report dont send ekranı çıkıyor................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sorun xp'nin kendinde değil büyük ihtimalle bir virus/worm/trojan dan kaynaklanıyor. www.pandasoftware.com 'den Online Scan ile tarama yapman gerek. En azından bilgisayarda ne olduğunu anlarsın. Zaten antivirus programı kuramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 onuda yaptım hiç birşey çıkmadı artı orda sadece scan var bişi çıksa ne yazar düzeltme varmı daha 3 gün önce format attım bir allahın kulu yardım etsin artık deliricem bu bilgisayarı yakıp yıkıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 + bide malicious script veriyor sürekli virüs programı bu nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Kimse bilmiyormu bu problemi ya ben ne bahtsız adamım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar