Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir XP derdi daha

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar makinemde win xp home yüklü. bazen -mesela oyun oynarken- aniden programı kapatıyor ve hiçbirşey olmamış gibi windows a sönüyor? Bu nedir ne değildir bilen veya yardım edebilen varsa çok sevinirim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

spy ? ne spy ı ? pek sanmıyorum makineyi alalı bir haftadan fazla olmadı ve bu zaman zarfı içinde çok internete girdim. başka bişey, muhtemelen bir xp sorunu. du bakalım bir ara teknik servise sormakta fayda var.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...