trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şirkette böyle bir cihaz buldum efekt prosesörü olarak yamaha spx900 ve spx2000 kullanıyordum ama bu daha kullanıslı geldi daha bi analog, nasıl bilirsiniz bu aleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Nasıl şirket bu yahu? Ne güzel valla. SPX900'lere göre daha yeni bir seri olması lazım M350'lerin. VST ile falan kombine edebilirsin. Baya esnektir sanırım. TC Electronic ne yapsa güzel zaten :D *Buarada amma benziyormuş ön panel G-Sharp'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Tv'de tonmaisterlık yapıyorum yahu öyle bi şirket sınırsız ses malzemesi :D aleti az önce bass ve elektro gitarla denedim tatmin oldum :) Şimdi hangi gitar amfisini alsam huzurlu bi şekilde çalarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 asdasd bize de getir bişiler madem :D sağdan soldan m350ler çıkıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ahahah valla bi duvarın arkasından çıktı en az 1 senedir kullanılmıyordur mantık olarak ki kullanılan herseyi ben kullanıyorum xD sahne falan malzeme eksiğiniz olursa zevkle gelir yardımcı olurum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar