Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 diablo 3ün sitesine bakarken kriz tuttu internetten diablo 2 edindim. İçinde biri playdisk biri install disk olmak üzere 2 .iso dosyası vardı. iso busterla installın içindekileri çıkarıp oyunu kurdum. Sonra deamon toola playdiski seçtim. G sürücüsünde şuanda playdisk gözüküyor ama oyunu çalıştırmaya çalıştığımda hala cd takın diyor. Ben nerde yanlış yaptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bi kelimeyi kullanmak yasak onu yapmayı unutmuşsun truck gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hallettim, açtım assasinimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 e madem paticik serverda oynasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben de oynamak istiyorum da lvl mvl düşük nası gircem aranıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 level kas rushlarlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar