Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 %0.000000000001 ihtimal olsa da yazıcam bilginin seminerinde biriyle tanıştım tam benim kafadan adam.ama soyad email okul falan sormadım adama.o da ce cs bişey istiyo ünivleri geziyodu.şimdi sorum şu maslakta oturan kızılderiye benzeyen ama teni beyaz uzun saçlı at kuyruğu yapıyo like madboy adı da barış. rüyamda brdan biri tanıyodu G ile başlayan tutar belki sdf bu arada başkalarının öss sonuçlarını görebiliyo muyuz?ordan bulurm belki kısacası TANIYAN VAR MI?MISSING! ps:gey değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 O SENMİYDİN???? OLAMAZ şağka umarum bulursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 allah kalbine göre versin ipnelik ketmeyin cinsel anlamda algılalmayın ısrar la anlarsanız o sizin içinizdeki küçük ipneden ötürüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ibnelik heryere yayılmış , batu anlamıştım lan party de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ow may kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Her zaman söylediğim gibi, bu kadar ipne yanılıyor olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 leave it all behind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 lan =/ gdsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar