HackerMan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Need For Speed Underground'ın Multiplayerı çıkmış nerden indirebilirim link verirseniz sevinirim veyahut oyun için herhangi bir sakıncası varmı deniyenlerden yardım (x)[signature][hline]www.sudenet.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hehe şanslısın daha bugün yaptık bu işi.LAN için anlatıyorum öbür türlü ea den oynanıyor zaten gayet güzel.normalde LAN oyunu yok ekliosun ea serverını LAN a yönlendiriosun.ea çalışmaz bunu kurduktan sonra haberin olsun.netten oynayamazsın. bunun 1.0.1 win32 sini çekiyorsun makinelere kuruyorsun biri create diyor öbürleri use server sonra oyuna giriyorsun play online a giriosun açıosun account falan biri oyun açıyor öbürleri ona bağlanıyor başlaması için en azından 3 kişi lazım.en fazla oyuncu sayısı ise 4 sonra oynuosun :) eğer hosts dosyası ile ilgili bi hata verirse hosts dosyasını buluosun sağ tıklayıp özelliklerine giriosun salt okunur un yanındaki tik işaretini kaldırıosun hosts dosyası xp de c:/windows/system32/drivers/etc burada bulunuyor..[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar