Archie_81 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sega dreamcast kullanan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yada download eden oyun fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Emulatoru warmidir? warsa daha acikca bir bilgi verip yazarsan diger insanarda faydalabilir.[signature][hline].:Ragnarok Online:.Gorlog:[i]:57/42 [i]Swordman icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Emulator xbox'a olduğunu biliyorum. Ama ne pc için emulator aradım, ne de oyun... Fakat xboxa bile yaptılarsa, xboxa yapılan pek çok programın uyarlama olduğunu varsayarak, pcde de vardır diyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar