Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Meslek Fuarı?

Aegean

Öne çıkan mesajlar

fm seçmek b.k yoluna olmuyor tam tersi seçmezsen olur

bak mesela tm seçenler ile fm seçenleri karşılaştır genelde tm olanlar matematiği çok iyi yapamaz edebiyatı yaparlar fm seçenler matematiği yaparlar edebiyatıda iyi yaparlar böylece sınavın %75ini rahatlıkla yaparlar

edebiyat sınavları tmlerle aynıdır ama tmlerin matemetik sınavları fmden farklıdır böylece fmler tmler gibi edebiyat öğrenir onlardan fazla matemtik bilirler

biyoloji, fizik, kimya %25te bunlar var zaten

ayrıca tarih kısmını güzel bir kitaptan yavaş yavaş çalışarak 1 haftada öğrenebilirsin sınavda seni idare eder 5-6 tane karalarsın doğru çıkabilicek şekilde

tm seçersen coğrafyadan sayfalarca sayfalarca beşeri coğrafyasıdır bilmem nesidir göreceksin çıkacak 4-5 soru

her halde fmler çok daha avantajlı birde buna matematiğin fmlerdeki katsayısı fln gelince çok bariz fm öne çıkıyor hele anadolu lisesi fen lisesi yada eş değer bir okuldaysan kuşkusuz fm olmalısın
Sosyal ağlarda paylaş

gazi anadolu lisesindeyim iyi bi okul gercekten ama fm secince eşşek gibi calısmam gerekecek ki ben lgs ye bile extra bir calısma yapmadım hic. sadece odevleri yaptım o kadardı millet 3 tane test kitabı bitirdim muhabbeti yapardı ben bakardım oyle yani acıkcası dersler hic ilgimi cekmiyor mecburiyetten de okuyorum diyebiliriz soyle kafama göre bi meslek varsa en azından bi bilg muhendisi felan olmaktan iyidir benim icin[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...