Aegean Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ankara da böyle bir şey oluyor mu gerçekten ihtiyacım var yoksa b.k yoluna mf secip mahvedcem kendimi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 yakın zamanda varsa bi tane yer ve tarih soylerse birileri cok memnun olurum vala[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 fm seçmek b.k yoluna olmuyor tam tersi seçmezsen olur bak mesela tm seçenler ile fm seçenleri karşılaştır genelde tm olanlar matematiği çok iyi yapamaz edebiyatı yaparlar fm seçenler matematiği yaparlar edebiyatıda iyi yaparlar böylece sınavın %75ini rahatlıkla yaparlar edebiyat sınavları tmlerle aynıdır ama tmlerin matemetik sınavları fmden farklıdır böylece fmler tmler gibi edebiyat öğrenir onlardan fazla matemtik bilirler biyoloji, fizik, kimya %25te bunlar var zaten ayrıca tarih kısmını güzel bir kitaptan yavaş yavaş çalışarak 1 haftada öğrenebilirsin sınavda seni idare eder 5-6 tane karalarsın doğru çıkabilicek şekilde tm seçersen coğrafyadan sayfalarca sayfalarca beşeri coğrafyasıdır bilmem nesidir göreceksin çıkacak 4-5 soru her halde fmler çok daha avantajlı birde buna matematiğin fmlerdeki katsayısı fln gelince çok bariz fm öne çıkıyor hele anadolu lisesi fen lisesi yada eş değer bir okuldaysan kuşkusuz fm olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 gazi anadolu lisesindeyim iyi bi okul gercekten ama fm secince eşşek gibi calısmam gerekecek ki ben lgs ye bile extra bir calısma yapmadım hic. sadece odevleri yaptım o kadardı millet 3 tane test kitabı bitirdim muhabbeti yapardı ben bakardım oyle yani acıkcası dersler hic ilgimi cekmiyor mecburiyetten de okuyorum diyebiliriz soyle kafama göre bi meslek varsa en azından bi bilg muhendisi felan olmaktan iyidir benim icin[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Azmodai, 27 April 2003 23:14 tarihinde demiş ki: soolerim ama daha yeni bitti yaw.[hline]Hangisi daha iyi? Azmodai... has ya şansa bak :/[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 eğer iyi bir öğrenciysen zaten tm olsan da kazanırsın fm olsan da .. önemli olan ne istediğin mesela benim aklımda 4-5 seçenek vardı 3ü fm 2si tm de olan ben tm yi seçtim :)[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ehe iyi bi örencide değilim karnem gelsin uplarım bu topii :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar