kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 SoJ bildiğiniz gibi oyundaki en önemli itemlerden biri, ancak server ayarlarına göre düşmesi mümkün değil gibi duruyor şu an için... SoJ istemiyor muyuz, neden düşmüyor, düşmesini mümkün kılacak şekilde ayarlasak serverı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Im trying to change the item that is required to spawn UberDiablo. In d2server.ini it says "Item = The Stone Of Jordan". I change this to Item=Key and tell d2gs to reload and the world even status "key item" remains SOJ. So I close d2gs and check d2server.ini - it still says Item=Key So I restart d2gs and check d2server.ini - its been reverted back to Item=The Stone Of Jordan. WTF? Is this a bug in the 1.12a d2gs? I see (unfortunately) lots of dev on d2gs 1.11, but 1.12 is only at the first build :/ Is there no alternative development effort to create an open d2gs ? __ This is a bug that occurs in some earlier versions of d2gs (the only 1.12a version to be released included). Use the latest 1.11b version (build 43 as of writing) in conjunction with the 1.11b source files and it will work just fine for 1.12a clients. In terms of protocol, 1.11b and 1.12a are identical, so there should be no problems. If the D2Server.ini rewriting bug continues to occur even with the latest D2GS version, set the file to read-only and it will work just fine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 diablo clone için mi istiyosun soj düşmesini anlamadim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 o orneklemis de sorun su. simdi battle.net'de yillardir bot, dupe gibi bilimum hackler donuyor. is dupe olunca en cok hedef alinan item stone of jordan oluyor. blizzard o kadar ugrasti ki bununla sonunda diablo clone diye boss ekledi ve bu boss'un cikmasi icin yuzlerce soj hibe edilmesi gerekiyor. drop rate'de inanilmaz derecede geri cekildi. bu oyundaki tum bilgiler .mpq dosyalarinda yer aliyor. iste sorun burada basliyor. pvpgn'de bu ayarlari baz aliyor ve olan soj'a oluyor. bnet'de olan bazi yeni bugfix'ler yer almiyor. evet item cikmasi her zaman sans ama 50 civarinda unique ring'den soj cikmamasi cidden sorun. ustune bizim gibi closed realm olup az oyuncu olunca cile oluyor. bir baska sorun ise server ayarlari ile oyuncu sayisi ile alakali. eger binlerce oyuncuya sahip degilsen diablo maalesef default ayarlarla oynanmiyor. bir warcraft degil ki kurup birakirsin, millet acar dota oynar. mecburen bir takim drop artislari ayarlaman gerekiyor. binlerce kisi icin rare olan item onlarca kisi icin otomatikmen imkansiz oluyor. gunde 12-13 saat bosa kurek cekiyoruz. magic find ile bir nebze cikartabiliyoruz birseyler ama soj ornegi oldugu gibi rune zimbirtilari var. drop rate rare oldugu gibi oyuncu sayisi azaldikca imkansiza gecis yapiyor. kesinlike ama kesinlikle x2 x3 drop rate sart. zaten o bile kurtarmaz. ha o item olmazsa sunu kullan gibi secenek genelde az. oyunda itemin onemini anlatmaya gerek yok cunku tek bir item icin oturup karakter acip lvl 80 goruyoruz. edit olayindan normalde nefret ederim. bazilari dolduruyor boyle edit itemler user made itemler felan oyunu olduruyor. default ayarlar o yuzden iyi ama bazi seyler kesinlikle ama kesinlikle degismeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 default rune ayarları: Runes 1-2 Runes 3-4 downgrade chance: 9 Runes 5-6 downgrade chance: 20 Runes 7-8 downgrade chance: 30 Runes 9-10 downgrade chance: 50 Runes 11-12 downgrade chance: 90 Runes 13-14 downgrade chance: 180 Runes 15-16 downgrade chance: 360 Runes 17-18 downgrade chance: 720 Runes 19-20 downgrade chance: 1440 Runes 21-22 downgrade chance: 2880 Runes 23-24 downgrade chance: 5760 Runes 26-25 downgrade chance: 11520 Runes 27-28 downgrade chance: 23040 Runes 29-30 downgrade chance: 46080 Runes 31-32 downgrade chance: 92160 Runes 33 downgrade chance: 184320 31-32. runelar Cham ve Jah: yani Cham veya Jah düşmesi için önceden 184320 kere daha önceki runelardan düşürmeniz gerekiyor ve o runeların Cham veya Jah düşerebilecek mob'lardan düşmesi gerekiyor.. bir ayara gitmek gerekmiyor mu sizce de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sistemin tam olarak böyle çalışığına emin misin? Ben bu serverdaki ilk oyunculardan biriyim. Bana pul rune düştüğünde daha ne ko ne fal yada lum düşmüştü. Başkalarınında çıkarma ihtimali yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 evet, eminim default ayar dosyasından kopyaladım. Pul rune kolay düşüyor nispeten: Runes 21-22 downgrade chance: 2880 yani 2880'de 1 düşme ihtimali var gayet düşebilir... ama daha alttaki runeların düşme ihtimaline bakarsan ne dediğimi anlarsın... Zod için 184320'de 1 düşme ihtimali en iyi ihtimalle server tarihi boyunca Zod olan 1 kişi bile olamayacak anlamına geliyor.. bilmiyorum anlatamadım sanırım 184320 ile 2880'i kıyaslıyorsun.. Single Player ayarlarında değil server battle.net ayalarında ki orda 1000'lerce kişi rune trade'i yapıyor... evet o ayarlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 olasılık hesabına göre Zod 184332x2'de 1 oluyor.. hesaplarken önceki olasılıkları da birbirine ekleyerek onu bulunduğu haneye geliyosun.. pvpgn d2gs server'ı yazan adamların forumdaki anlatımı bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 gerçi ben her türlü karşıyım ama eğer bir düzenleme yapılacaksa da çok dikkat edilmeli bence. herkesin botd ile gezmesine gerek yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kertenkel said: yani Cham veya Jah düşmesi için önceden 184320 kere daha önceki runelardan düşürmeniz gerekiyor ve o runeların Cham veya Jah düşerebilecek mob'lardan düşmesi gerekiyor.. Ben bu bölümde takılı kaldım. Cham veya jah ı düşürme şansı olması için 184320 kere bunlardan önceki runelerin serverda düşmesi gerekiyor gibi anladım. O yüzden pul örneğini verdim. Yoksa pul ve zod arasındaki farkı biliyorum. Yine de drop rateler öyle artmamalı. Oyunda zevkli olan şey zaten bişeyler düşürmeye çalışmak. Aluriel e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 abi d2 nin en hareketli donemlerinde bundan 6-7 sene oncesinde yani, 10k kisilik serverlarda yoktu zod dediginiz rune. Ki millet 20 saat yakin farmdaydi. Drop rateler normal oynasmayin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jive Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 şimdi hesaplamışsın falan ama o olay o şeklde yürümüyo yani zod düşmesi için şu kadar şu düşmesi gerek diye bişi yok. Bi itemin yada runenin düşmesini bikaç faktör etkiler bunlardan 1. cisi şanstır. diğerleri ise kestiğin monster level'i + senin level'in + atabileceği item gruplarından o monster in senin için seçtiği item.kestiğin monster'in insafı da işin içine gird:) yani şu demek oluyoki ne kadar çok kişi dolaşırsa o topraklarda o kadar çok şans var server'ın genelinde. orj rune droplarına gelince runes33:ün karşısındaki değer 82 k'dır.buda büsbütün b.netteki oyuncu sayısına göre düşünülmüş bir değerdir. Ama malesef bazı arkadaşlar orjinal değerlere sadık ayaklarıyla ne yapmaya çalışıyolar bilemicem ama sanırım benim düşüncem sadece kendilerini kandırıyorlar.Ve malesef o kadar basit bi matematiği bile algılayamıyolar ki o matematkte şudur 10 player = 20 k player değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar