Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bir ara kişisel gelişim kitabı okuma gafletinde bulundum, hem de baya hevesle. hiç bi işe yaramadı , valla olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hangi kısmı garibine gidiyor yazdıklarımda onu bari belirt.. Ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 çok gereksiz cidden aynı cümleyi evirip çevirip,bir baştan bir sondan 98 kere yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Dynun said: bir ara kişisel gelişim kitabı okuma gafletinde bulundum, hem de baya hevesle. hiç bi işe yaramadı , valla olmuyo. Kanserli hasta'ya ilaç diyerekten şeker tanelerini iteleyip psikolojik olarak motive etmek gibi bir şey. Ama yook yer mi anadolu çocuğu ? Yemez ise benim gibi sürünür aynı şekilde. Dilerim yiip de kendini kurtaran çok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar