Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eet, son donemlerde alanlardan tavsiyeler ? hehe bugun para yatırdım is bankasina, yarın telefon acikcakmisim ama aklima takilan bise var; okulun (boğaziçi) vize almamda en azından vecerekleri gorusme tarihi acisindan bana yardimci olabilecegi bi konu var mı ? varsa nereye basvurmam lazım ? kayıt islerine sordum ogrenci belgesi aldıgımız yer, bolume sorun dediler ama pek inandırıcı / en azından umut verici gelmedi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tarihi zaten 1 hafta sonraya veriyodu illa o saattede gitmene gerek yok erken gidersen daha ii çünkü gidince sıra numarası alıyosun bi halta yaramıyo saat sadece yığılmayı engelliyoki yine gidince yuh dicfen işte öle evrakları verip başlıyosun beklemeye 1 saat falan sonra mülakat sırası geliyo ama zaten belli olmuş gibi verip vermicekleri konuşuyon 5 dakka sora damgalayıp eline pasaportu tutuşturursa geçmiş olsun alamadım ama eğer pasaportu alır sa veziyi veriyo demek arkada bi masa war orda pasaportu kendi kendine postalıyosun :) öğrenciyim diye güvenme pek önümde türbanlı bi öğrenci geldi okuldan kabul kağıdı falan vermediler vize ben annemlerle 3 kişi gittik beraber tatil için şak die verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yalan olur :P[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 erkenden git istersen aksam 4 olsun sen en az bulusmadan 3-4 saat oncesinde konsoloslukta ol mumkunse kemer falan giyme (metal obje tasima yani) telefonunu alabilirsin, ama kapida aliyolar, geri veriyolar cikarken sanirim exchange icin falan gidiceksin, amerikadaki universiteden I-20 formu falan alman gerekiyo D-158, 156 ve 157 sanirim doldurman gerekenler (+16 isen) guler yuzlu ol o gun, melankolik takilma, discman falan alma yanina problem cikar cikartabilirsen tum vergi formlari hede hodoleri yaninda gotur, bi dosyada tasi, mulakaat yaparken istediginiz bir sey varsa bu dosyadan alabilirsiniz de, bakmiyolar, ama yaninda tasiman iyi bisi olur.[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Dralnu hangi eyalete gidiyorsun karşılarşırız belki :P Houston[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yok benimki tamamen turistik :) içerden aldığımız bilgilere gore fazla ileri bi tarih soz konusu ondan seettim new york - new jersey [Bu mesaj Dralnu tarafından 10 Haziran 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Götürmen gereken belgeler : - Bütün tapu senetleri, araba ruhsatları, banka cüzdanı fotokopileri Eğer sen 18 yaşından küçüksen veya seyahati baban karşılıyorsa, onunkiler... Ayrıca baban bir şirket sahibi ise: - İmza şeysi - Vergi levhası - Ticaret sicil kaydı - Resmi gazetedeki fotokopisi Bir şirkette çalışıyor ise, (Anne veya baba, yada kim karşılıyorsa) - Maaş bordrosu + Volfied'in saydığı formlar, Öğrenci belgen, I-20 vs... Kolay Gelsin... Adamı donuna kadar sorup soruşturup alıyorlar Amerikaya allah belalarını versin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 turistik vizeyi bilmiyorum ama benim vize almam 5 dakika falan surmustu, yani oyle mulakat falan olmamisti, memur I-20 me ve buradaki okuldan bana yapilmis asistanlik teklifi mektubuna bakti, pasaportu aldi, yarin gel al dedi. hic oyle ogrenci belgesi ya da I-20 disinda bir form goturmemistim, ya da tapu, banka belgesi falan. ama cok zorluk cikanlar da olabiliyormus. edit: bir de vize muracati formu doldurmustum. sabah 8 e almistim randevuyu ben, fakat gec kalmistim cunku vize parasini yatirmayi unutmustum, 9 da banka acilinca parayi odedim, sonra fotograf cektirdim, saat 10 gibi de gitmistim. ama sen boyle yapma, bana killik cikmamis olmasi sana cikmayacagi anlamina gelmiyor :) [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj edi tarafından 10 Haziran 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bide çıkarken bize ayakkabıları çıkarttılar çoraplarıda çıkarıcaktım kıllığınaad yanımdaki tanıdık yaşlılara şey olmasın die çıkarmadım yoksa koklatıcaktım acayip kıl etteiler son 2 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 konsolosluk hala beyoğlunda mı yoksa başka bi yere mi taşınmıştı?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 cok fazla tasınamaz mal gosterirsen baya sansın var.[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hm neyse bakalım yrn anlicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 slm, abd konsoloslugu nato zirvesi nedeniyle kapali olucak diye duymustum haziran ayi boyunca bombalama ihtimalina karsi.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 konsolosluk istinye'de. elini biraz çabuk tutarsan iyi olur çünkü NATO geyiği var kapalı olabilir. gittiğinde küçük bi konuşma yapıosun ordaki görevliyle senin yeteri derecede ingilizcen olup olmadığına bakıo. yani yeteri derece dediğim olay da orda kaybolsa oteli bulabilir mi kadar bi şey. adını soruo, okulunu fln soruo işte o kadar. I-20 önemli bi olay ya onu kaybetmekten çok korkuom valla[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yazılmışsada göremedim sanırım I-20 ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 I-20 seni kabul eden okulun sana yolladigi bir form. senin o okulca kabul edildigini, onlarin fulltime ogrencisi olacagini, hangi bolumde okuyacagini, ve de maddi imkanlarinin nasil karsilanacagini ispatlayan form.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 uzaltması ne oluyor? İnformation-20 mi :) PEki ben spor için gidecek olursamda mı aynısı gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 herhangi bir okula gideceksen evet[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 neyin kisaltmasi bilmiyorum, ama her yerde I-20 olarak gecer. Bir okula ogrenci olarak gideceksen, her ne sebeple olursa olsun I-20 gerekir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 mmm Amerikada bir okula,sporcu olarak gideceğim zamanda aynısı gerekicek sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ek bilgi olsun diye soyleyeyim I-20 doldurdugunuz form, F-1 da ogrenci vizesinin adidir bu arada ayakkabi cikartma hedesi artik her giris-cikista yapilyor. arada bi killiklari tutunca uzerinide ariyolar.[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar