HellHound Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bu gece (ewet bu sefer persembe-cuma gecesi) 2.30'da NTV'de[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 all-star maçını bekliyorum umarım geçen seneki gibi kötü geçmez geçen seneki tek iyi hareket t-mac in unutulmaz smacıydı o neydi öle be hala gözümün önünde ofh ofh ofh[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben esas slam dunk yarışmasını ve rookie-sophomore maçını izlemek istiyorum kim veriyor acaba?[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ilk ceyrek Lakers: 24 Knicks: 19[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ilk yari: LAL: 60 NYK: 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kobe coştu yuh be azım açık izliyorum o ne smaçtı öyle shaq zaten ayrı bi olay[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kobenin basketbol icin dunya disi genetik dehasi yaratiklar tarafindan uretilip buraya gonderildiginden supheleniyorum, ya da part time spidermanlik yapiyo olabilir. o nedir abi? oha. son 1:30 dakika sanki mac diil de NTV de verilen NBA fragmanlari gibiydi toptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 eminem loose yourself :) kobenin özgeçmişini okuduydum 1-2 sene önce(nba e ilk girdiği sene ve öncesini anlatıyordu) ozmdan beri hayranım adama[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 adami programlarken fazla kacirmislar... asil mactaki bloklara oha new yorklular maymun oldu be[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 haberleri göstercene şu devre arası gösterileri yayınlasalar keşke hep merak etmişimdir :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ohaheh kobe artik jordan mordan birakmadi bu macta ya, o ne hizdir, o ne esnekliktir. 3 kisinin arasindan kendi kacan topunu alip atti ya ordan ordan sonra koptu gitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 şimdide faul yaptılar asılı kaldı panyaya vurdurup attı töbe töbe abi bariz hile yapıyo aim açık anlamıyolar ona yanarım[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 abi uheh o neydi, adam havada asili kaldi panyadan aldi ben orda agzim acildi 10 santim bakiyorum nedir bu diye. yok abi yok, programlama hatasi. overflow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kacirmiyo adam, elinden cikan sayi ya adamin. en kisa surede en cok klas hareket uretme rekorunu kesin kirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 saha gorevlileri de sasirdi bu potalar hileli olmasin diye bakiolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bu gazi almisken all-star'da sov yapmasini bekliorum T-Mac vs. Kobe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 3. ceyrek LAL: 97 NYK: 67 Kobe: 40[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ne dedi isem geri aldim hepsini imza bile atmıcam :) [Bu mesaj DynamicK tarafından 07 Şubat 2003 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yedekleri çıkarmış sahaya sayı atamıyo lakers sinir oldum be[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mental Note: Cikmayan candan umit kesilmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mac Sonucu: LAL: 114 NYK: 109 Kobe'de insanmis onu gorduk son ceyrekte :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 "Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu) rofl[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 abi bende maç bitti diye sıkılıp yatcaktım çok bayık maçtı son çeyrekte bir den bire inince çok iyi oldu maç ama sprewell çok fazla zorladı 2 top kaybetti belki o hücumler başarılı olsaydı new york kazanabilirdi bryant harbi büyük basketçi bu arada murat kosova maç sırasında söyledi ama belkim duymadınız memet okur dünkü clippers maçında sayı ve ribant kralı oldu 19 sayı 11 ribant oldu takımı kazandı en fazla oynayan eleman oldu ayrıntılar için nba com plzzzzz hido sıçmış yine nba com plzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar