ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Öncelikle kısa bir tanıtım: said: Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü bünyesinde yayınlanan Avaz Avaz, yer yer verdiği aralardan sonra, geçen yıl itibariyle düzenli yayın hayatına döndü. Ziyaret etmekte olduğunuz blog, Avaz Avaz ekibinin, duyduğu, dinlediği ve düşündüğü şeyleri sizinle paylaştığı bir internet sitesi. Gerek yeni haberler, albümler; gerekse albüm, konser incelemeleriyle karşınızda olacağız. Sizden de, duyduğunuz, dinlediğiniz ve düşündüğünüz şeyleri bizimle paylaşmanızı bekliyoruz. Hepinize selamlar. http://www.avazavaz.org Genellikle hep, kendi sevdiğimiz şeylerle ilgili haberleri paylaşıyoruz; çünkü amacımız insanları bilgilendirmek olduğu kadar doğrudan bizim sevdiğimiz şeyleri paylaşmak olarak özetlenebilir. Bir girin bakın, yorumlarınızı da alalım; neleri iyileştiririz, neler yapabiliriz; çünkü biliyoruz hala tam değiliz; ama tam gaz ilerliyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bu resimlerin altındaki yazıların arkasına bir background çekilse güzel olabilir, çünki pek okunmuyor bazı resimlerde. Genel olarak ve içerik olarak beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 gugıl okuyucuma yerleştirdim ama henüz çok inceleyemedim. takipteyiz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bangır bangır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Blog Ödülleri 2010'da önce kısa listeye kaldık, sonra ilk 3'e girdik. Cumartesi ödül töreni var, hedef birincilik sdf. http://avazavazdergisi.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kaç para yedirdiniz jüriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar