Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 2 tane anime, çok uzun zamandır aranıyorum isimlerini ama görsem hatırlamam, sanırım trt3 cuma günü uzun metrajlı çizgi film kuşağından kalma. Birincisi: Iki ayrı devlet var, bunlar sürekli savaş durumunda. Bir genç var otalıkda dolanan net olarak hatırladığım karakterlerden. Karşı tarafın ajanlarından yada askerlerin den bir tanesi, buyuk ustunluk sağlayacak bir bilgiyi bu genç ten almak için hava da giden bir motosiklet veriyor, rüşvet amaçlı. Sanırım aynı zaman da bu iki devletin başlarından biri ile diğeri birbilerine aşık, cizgi filmin sonunda bir köprünün üzerindeler, beyaz kuşlar etraflarında, hatta abartayım bunlar kuş olup uçuyor? emin değilim. Ikincisi: Bunu izlediğim de travma etkisi yapmıştı, lakin çizgi film de Tanrı ölüyordu. Tasvir ve çizim olarak, garip uzay gemisi gibi birşeyin için de insanın 3 de 1 büyüklüğünde beyaz bir kurtçuktu (solucan gibi). Aksiyon ağırlıklı idi. Trt nin çizgi film kuşağında yayınlanmışlardı, hatırlayan bilen çıkarsa çok makbule geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ahah ikincisini hatırlıyorum. show vermişti bendede aynı etkiyi yapmıştı :P adı aklıma gelmedi gerçi şimdi kaede biliyo ama daha önce konuşulmuştu. onu titreteyim msn den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ıuzay ulyseuslu olanın adı neydi? onuda soylesin gelicne bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ulysess değil miydi zaten onun adı? :P hani fransız yapımı olan? ikinci bu mu? evet kaede den kopya aldım. tiplerden çıkaramadım ama konu o gibi. youtube dan baktım da, evet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 birinci den haber yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 fransız mı emin değilim, olabilirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 1. WINDARIA 2. CRYSTAL TRIANGLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Tam da Windaria yazıp puanları toplıcaktım geç kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar