di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Selamsiz sabahsiz girisiyorum bu sefer. Binlerin olumune sebep olan kisi degil midir bu ocalan soyadli soysuz ? Ayni zamanda senelerdir ellerimizle besledigimiz kisi yine bu ayni ruh hastasi degil midir ? Sen nasil cikipta bu kisiye sayin dersin ? Nasil bu kisinin sozu dinlenmeli dersin ? Sen nasil ekmegini yedigin ulkeye, birlikte omuz omuza calistigin katledilen insanlara bu sekilde ihanet edersin ? Basbakanin dil surcmesi falan degil bu. DTP'lilerin verdigi mitinglerde gecen bir cumle bu. DTP'li adini sanini bilmedigim meymenetsizin ustune basa basa soyledigi cumle. Ustelik kimse sesini cikarmiyor. Kimse sorusturma acmiyor. Kimse ne halt ediyorsunuz demiyor. Oraya mitingi dinlemeye giden topluluk da buna dahil. Hepsi vatan haini! Hepsi serefsiz! Oraya toplanan kisiler icin kimse kurttur, azinliktir demesin artik. Onlar serefsizdir, vatan hainidir. Baska birsey olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 öcalan = mandela yersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 öcalan kürtlerin tek temsilcisidir.yarı tanrıdır.Kelleri demokrasi için almıştır.Zaten pkk aslında yoktur,ergenekondur o ya da kedi. Faşik faşik yazmayın şu foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yalan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Eee binlerce insana vatan haini dedin sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kürt sorununu ilk çıkartan ingiltere, sürdüren Avrupa ülkeleri ve halen destek veren Amerika'dır aslında. Ama işin garip yanı hiç bir zaman böyle bir sorun olmamıştır. Orada toplanan insanlarda bana göre, zayıflamaktan kürtlere ve PKK'ya dayanarak kurtulmaya çalışan bazı sol kesimlerin gazı verdiği, aslında yapacak işi veya gidecek okulu olmayan ( bunun suçlusu devletten çok PKK'dır. ) onun bunun gazıyla toplanmış masturbasyon yapan insanlardan başka bir şey değildir. Şu taksim meydanında birisi bağırsın ben Kürt'üm diye. cCc team hariç kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum çünki sorunları yok zaten. İnsanlar PKK'dan nefret ediyorlar ama sanırım PKK'nın planı bu olmalı ki PKK bilerek insanların beyninde bir kürt yargısı oluşturmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar