Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya warcraf3: frozen throne için map indirmek istiyorum, istediğim bölmün ismi hatırımda deil, LE gibi bişidi sanırım: hani bi holy bi evil taraf var siz bi hero seciyosunuz, bi tarafa gecip karsı tarafında town hallı yıkmaya ugrasıyosunuz filan. bu haritanın ismini ve download edebilecegimn yer neresidir? ayrıca frozen thronenin son versiyonunu nerden cekebilrim?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ya google dan aratsan çok kolay bulcan http://www.blizzard.com/support/?id=mwr0744p bu adresten patch i indirsin google a girip frozen throne map veya onun gibi cumlelerle aratırsan bulursun saten ayrıca wc ile ilgili özel bi bolum war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 dogru ozr dilerim gormemiştim wc3 bolmunu ( e bakmıyoruz ne de olsa fazla o mmorpg yerlerıne neyse)... yya asıl sorun indirmek deil, mapin adını bilmiyorumkie :P tarif ettim işte biliosan aratiyim indiriyimama mapin ismi yok...?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ha bi de bende direk ft var ben simdi direk 1.15 mi yukleeyim yoks abastan baslıyıp sona kadar mı?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 corridors du galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bi yerinde LE yazıyodu[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bu arada kazaaadan arattım wc3 diye.. şimdi karşıma çıkan seçenekler sunlar (oyun yok indirecem de hehe:D ). bi frozenthrone diye full game de gecen bitane var, 580mb; bi de wc3 expansion: ft var 180mb.. bende ne wc3 var ne ft dolayısıyla ikisinide indirecem, ama düşünüyorum acaba 580mblik olanda wc3 var mı? eger yoksa o zaman alttaki ne?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 konunun uzmani olarak yanit vereyim bu tarzda surekli guncellenen en populer iki harita var. Ilgili forumlarini ve downloadlarini buralardan bulabilirsin... ---DDay--- www.ddayworld.com ---Dota Allstars--- http://www.rtsgames.com/forum/index.php?s=bfc4ebceb012db930f621f9d12001b91&showforum=76[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 saolun buldum mapi, wc org dan indirdim. ismi 3 corridors: rebirth miş.... peki iyilere soruyom en iyi hero hangisi sizce? benim hep aldıgım bitane vardı, hani arcimonun yardımcısı yarı at bişi var ya... onla bi protectoru alıyorumkendimden :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lahmacun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Holy Force için Illidian , Jim Raynor , Muraddin gibi karakterler teke tek veya tek kişilik oyunlarda iyidir , onun yanında Medic , Tyrant gibi takım oyunlarında daha çok etkili olan karakterler de var .. Dark Force için ise Blake teke tek için son derece kullanışlı bir karakter , Archimonde ( İyi beslendiği taktirde ) , Blademaster , Terminator , Prince of Legion iyi kullanıldığı zaman işe yarayan karakterler , gene takım oyunu için Lich , Guldan , Inferno , Infernal gibi karakterler de hatırı sayılır seviye karakterler .. Bunun dışında da aklıma gelmeyen güzel karakterler var ama oyun stratejisi daha önemli .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 burda cok sayıda map var,sana tavsiyem judgementdday'i indirmen.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bu arada tavsiye ettiğiniz fun map i var mıdır corridors dışında ? tercihen oyunun orjinal içeriğini bozmayan birşey olsun istiyorum öyle pokemonlu bilmemneli olmasın[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 walla verdigim sitede offence ve defence olarak bolumler var.senin istedigin turler orda. :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar