Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3G kabusu

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

bole az once kan ter icinde uyandim

bole abidik bir turk filmi vardi ruyamda annem zorla goturmus, kapida daha bastan en sevmedigim kuzenimle annesini gordum salak kiz gerzek gerzek konusup sinirimi bozdu gene

her tarafta 3G posterleri var tabi

neyse oturduk salona MERAK NE GUZEL SEY diye basladi 3G reklmlari ya sabir ya sabir derken cebimde telefon kiprasti

ilkokulda uyuz oldugum bir cocuk EHEUEHEUE VAY AMELE SENDEMI 3G YE GECTIN ANGUT SENI diye mesja atmis

dedim lan ne alaka bu salak nerden buldu beni

derken zilyon tane mesaj yagmaya basladi hep uyuz oldugum kimisini facebookdan bile kabul etmedigim gecmisin angut isimlerinden

boyle kipkirmisi oldum deliricem millette kendi kendime sovuyorum filan dayanamadim uyuz oldugum kuzenin yaninda gittim ve bakiyim telefonuna diye millet bagirdi cagirdi

VIKTOR 2004 YILINDA 3G ILE ILGILI BIR MAKALE OKUDU BILMEMNE LINKINDEN
MERAK NE GUZEL SEY GUZEL SEY MERAK
KENDISI ARTIK 3G LI SENDE GECMEK ISTEMIYORMUSUN
YOKSA BIZI MERAK ETMIYORMUSUUN

bu mesaji facebookvarimsi bir sekilde hayatimda tanidigim herkese yollamis dangozlar telefon numaramla beraber NIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGHHH diye hoykurup posterlere saldirdim kavga cikti sinemada herkes birbirine girdi filan

guvenlik geldi yakaladi paso 3g reklami calan bir televizyon olan yerde beklettiler 15dk sonra ciktik eve donduk radyoda 3G reklami vardi hisimla kapattim icimden sovuyorum dur paticege gidiyim de sovuyum allah 3g nin belasini versin diey topic aciyim diyorum

sonra paticige bir giriyorum BUTUN SITE MAVI VE HERKESIN 3G AVATARI VAR ARKAPLANDADA PASO MUZIK CALIYOR

HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR

diye hoykurerek uyandim ve harbi uyandigimda icerki odada MERAK NE GUZEL SEY diye otuyordu televizyon

uyaninca bile bu kabusun bitmiyecegini anlamis oldum boylece :(

ve harbi birgun facebook gibi calisip uyuz oldugum zibilyon tane insana bu sekil abuk spam atmasindan korkuyorum turkcellin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...