obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 pati kapanınca üstüne titreme geldiğini söyleyen Llama şu itiraflarla söyleşimize devam etti. - pati benim için seks gibi orgazm gibi bişey..böyle gülmek eğlence çok iyi.. -her msjda ayrı bi kadın havası var patide grup seks yapıyormuşum gibi geliyor -pati benim karım terk edilmiş gibi hissediyorum kapanınca siz ne hissediosunuz peki pati kapanınca? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sanki mahkemede duruşma bekliyomuş gibi hissediyorum. ALALA YA NE ALAKA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 obesifik siz çıkmaya mı başladınız /kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sıkıntı yani hoşaçıkkende yeni konu yeni muhabbet olmayınca sıkıntı hep.. I love gogo I love very gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar