proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 opeth şarkılarının akustiklerine çalışmak faydalı oluyo ve eğleniyorum.ama başka şeyler de lazım çalışacak.önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 black sabbath - orchid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 opethin damnation albümü tarzı müzik yapan grup/kişi tavsiyesi istiyorum bende bu topic aracılığıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sûr adında bir yerli grup var. bi de antimatter var bildiğim. green carnation ın da bi albümü o tadı veriyordu az da olsa.ama hangisi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Andy mckee ye bakabilirsin zor akustik parçalar için. Zor ama bayağı tapping legato felan kullanıyor opeth yanında basit kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ahah mckee'yi ondan başka çalabilen var mı sormak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 blackmore's night ı önerebilirim. opeth gibi değil ama güzel akustik bişeyler bulursun :d ayrıca andy mckee den uzak dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 mckee zor hakkaten.bi de justin king var onun gibi.akustikte slap atan hayvan oğlu hayvan bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 proggorp said: sûr adında bir yerli grup var. bi de antimatter var bildiğim. green carnation ın da bi albümü o tadı veriyordu az da olsa.ama hangisi bilemedim. green carnation - the acoustic verses çok leziz albüm hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar