proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 opeth şarkılarının akustiklerine çalışmak faydalı oluyo ve eğleniyorum.ama başka şeyler de lazım çalışacak.önerisi olan var mı?
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 opethin damnation albümü tarzı müzik yapan grup/kişi tavsiyesi istiyorum bende bu topic aracılığıyla :)
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sûr adında bir yerli grup var. bi de antimatter var bildiğim. green carnation ın da bi albümü o tadı veriyordu az da olsa.ama hangisi bilemedim.
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Andy mckee ye bakabilirsin zor akustik parçalar için. Zor ama bayağı tapping legato felan kullanıyor opeth yanında basit kalır.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ahah mckee'yi ondan başka çalabilen var mı sormak lazım :)
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 blackmore's night ı önerebilirim. opeth gibi değil ama güzel akustik bişeyler bulursun :d ayrıca andy mckee den uzak dur :D
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 mckee zor hakkaten.bi de justin king var onun gibi.akustikte slap atan hayvan oğlu hayvan bi adam.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 proggorp said: sûr adında bir yerli grup var. bi de antimatter var bildiğim. green carnation ın da bi albümü o tadı veriyordu az da olsa.ama hangisi bilemedim. green carnation - the acoustic verses çok leziz albüm hakkaten
Öne çıkan mesajlar