GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mümkünse akdeniz üniye yakın olsun bide klima olsun =D vantilatör de işi görür gerçi bilmiyorum adana sıcağından sonra hiçbiri olmadan da serin gelebilir. Akdeniz Üniversitesine tiyatro bölümü açılmışta sınavına giricem çok makbule geçer gerçekten. Bir de ayrıca üniversite civarı ev fiyatları nasıllar? sanki kazanmış gibi bunu sordum ama maksat gaza gelim daha çok çalışim falan. Gerçi 2 yıldır haftanın 7 günü sabah 9 akşam 5 çalışıyorum eşşek değilsem kazanırım neyse daha çok kişisel düşüncelerime kaydım. Konu ev evet varsa güzel olur saygılar...
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 patide herkes iyi kalpli mi abi böbrekler gg olur diye korkmuyon mu hiç ayık ol
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sahilde kalsam köt gidecek böbreğim gitsin daha iyi heh
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Üniversiteye yakın kalıyorum ama ailemle birlikteyim. Ev boş olursa o tarihler arası misafir edebilirim.
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 öğretmen evi güzel ve uygun isteklerine göre
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 larada falan pansiyon bul, 10-20 kalırsın
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 GwindonSurion said: sahilde kalsam köt gidecek böbreğim gitsin daha iyi heh kötle işleri bitince iade ediyorlar, böbrekte böyle bi durum yok, bi daha düşün derim.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Oldu olacak bi de sticky topic yapalım da kimin evi nerde diye kalınmasa bile umumi wc den huylanan patiler bulundukları bölgedeki patilerin evlerine mıçsın
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 çokakıllı adam o sıralarda haberleşiriz o ara o zaman sliphatos saol olmadı öyle yaparız (edit: yani yaparız derken seninle değil ha istersen tatil falan yaparız da hani öyle gibi oldu bi an neyse saçma oldu ) sg-1 haklısın sen de=) ama çokakıllıadamda kalırsam ve böbreğimi alır biyere bırakırsa şikayet ederim patide banlansın
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 antalyada kiralar buyuksehirlere nazaran ucuz sayilabilir. universiteye 15dk yurume mesafesinde arkadaslarim kaliyor ve 2+1 yeni daire'ye 350 TL kira veriyorlar. semt pek nezih biryer degil ama idare edilir. yine universitenin ust kismindaki apart daireler sezonlari 350-500 TL arasinda aciyorlar. 400-500 TL arasinda sehir merkezinde cok guzel yerlerde de kalabilirsin. bunun icin sana tavsiyem, 1-2 ay pansiyon veya otelde konakladıktan sonra sehri taniyip sevdigin bir yerde ev aramak olabilir. kısa süreli konaklamalar icin okulun ust tarafindaki pansiyonlardan veya konyaalti sahilinin arkasindaki pansiyonlardan fiyat sorabilirsin. yerli tatilcilerin tercih ettigi bu yerler kış sezonuna gore elbette daha yuksek ucret talep edeceklerdir fakat yine de otel ve motellere gore daha uygundurlar.
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 o korkuyla kılına bile dokunamaz o zaman
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 cacodemon çok saol ya ben 600ü gözden çıkartmıştım ev için dediğin gibi yapar merkezde bir yer bulurum o zaman kazanırsam size söz mangal partisi + içkiler benden kazanim lan Bir de avantajı var bu yıl kazanırsam ilk mezunlarından olacam, öğretmenler Antalya DT'den kişiler olacak oyunlarda ekstra eleman gerektiği zaman sözleşmeli oyuncuları kendi öğrencilerinden alırlar ve daha çok üstümüze düşerler daha çok çalıştırırlar ki okulun adını iyi duyurabilsinler vs. vs.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Abi 3 haftanın üstüne bugün geldi ailem 1-2 gün kalıp giderler çok büyük ihtimal boş olur o tarihler arası ev. 1-2 güne kesin haber veririm. Yalnız sabah iş, öğlende yaz okulum var takılırsın tek başına haberin olsun sdf
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Tam aradığım kriterlerdeyim de tarih geçmiş yeni gördüm =) Ayrıca kiralık evim var ahehaahe Naptın kazandın mı ?
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 cidden ha sonuç yoq lan adam intiyar etmiş olmasın
Öne çıkan mesajlar