Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Tam karar vermish degilim hangi yolda ilerleyecegime, + - Bilenler verdir elbet. Bir yorum lutfen[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sorcerer daha cok dmg agirlikli necro ise curseleri ve poisonlari ile guzel bence necro denyiebilirsin cok az ncr oynayan var cunku[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 [Bu mesaj -Ari- tarafından 07 Haziran 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 classların karşılaştırmasını bulabileceğimiz bi site var mı bende karar veremiyorum abyss walker mı phantom ranger mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 lin.warcry.com skillere gir oradan buabilirsin karsilashtirmayi[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bana dagger kullanan classların karşılaştırılmasının yapıldığı gibi bi tablo lazım dagger kullananlar karşılaştırılmış amabow kullanan klassları bulamadım. skiller bende inceledim warcry dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 forums.lineagecenter.com/showthread.php?t=1192 buyur burda detaylı bir inceleme var[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 [Bu mesaj -Ari- tarafından 07 Haziran 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Castigater, 07 Haziran 2004 18:03 tarihinde demiş ki: bana dagger kullanan classların karşılaştırılmasının yapıldığı gibi bi tablo lazım dagger kullananlar karşılaştırılmış amabow kullanan klassları bulamadım. boooooooooooooooooooooooooooow :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nargaroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tabiki necro necro summonlarini gormedin galiba ^^ paradise diye bi necro var kainde bir ara geldi,crumadayiz,buff istedi bufflatti skeletonu,özelden sordum kac patt var diye? 1000 kusur dedi. bir arada l2orphus'ta screenshotlarda gormustum bir zombinin 1100+ patt 3000+hpsi vardi. yani cok kolay solo yapabilirsin curse buyulerin var cok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 www.l2orphus.com da direk karsilastirabiliosun ama bazi seyler ya güncellenmemish (wizardtaki sleep buyusu ) yada direk ch1 sonrasi ama karsilastirma var en azından[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 blade dancer nasıl sizce?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar