hýbý Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Önümüzdeki bir iki hafta içinde sabıka kaydı denen o uyuz şeyden almam gerekiyor ama her na kadar bunun için adliyeye gitmem gerektiğini tahmin etsem de oraya nasıl ulaşacagımı bilmiyorum, sevabına biri bana tabanway ya da otobüs vb nasıl gidilecegini anlatabilir mi, cok makbula geçer lütfen lütfen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Şimdi, evden bi bışarı çık, bi bakkala/gazete büfesine yanaş oradaki dayıya sor. Başlangıç noktası vermediğin için, kolay kolay tarif eden çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 karşıyaka iskeleden karşıya geçersin, ksk çarşının başında olmuş olursun sonra sonuna kadar yürürsün sonra çarşı bittiğinde sağında kalacak, ordaki herangi bir insana sorarsan nah burası diye gösterir. tabi ksk iskeleye nası gitçeğini anlatmam için başlangıç noktanı bilmem gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 semti söylersen daha yardımcı olabiliriz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hýbý Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 üçyol civarı ve başta söylemediğim icin afedersnz n00bluk olmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 manavkuyu ptt arkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 git karşıyaka emniyetten dan al, boşuna adalet sarayının sabah git öğlen gel prosedürüyle uğraşma. üçyoldan bin vapura, bostanlıya varsa vapur oradan bin ksk iskeleden geçen bir otobüse, iskelede in. çarşının sonuna doğru yürü, oradan sor. kime sorsan gösterir. direk vapur varsa ksk iskeleye daha iyi tabi, ama ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar