quixef Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Internette başka bir Türk forumunda bulduğum 400 küsur kilobaytlık bir programcık bu. Kurunca yasaklanan Youtube gibi siteleri ek özellikleri (HD quality vs.) ile birlikte açıyor. Yalnız sorum şu, bu programı duyan var mı? Bir zararı var mıdır? Nasıl çalışıyor tam olarak? (Çünkü DNS ayarlarıyla oynamıyor gördüğüm kadarıyla) Ve nasıl kaldırılır? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Duymadım hiç ama makat var, gayet iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 makat?? isim çok canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bu tarz programlar C:WINDOWSsystem32driversetchosts dosyasını editliyor yanı korkulcak bişey yok. Kaldırmak iştedigin zamanda program ekle/kaldırdan kaldırırsın işin salam olsun istersen de yüklemeden once hosts dosyasının bi yedegini alıverirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 treewalk, her derde deva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Cevaplar için teşekkürler, Program Ekle / Kaldır da yoktu, o yüzden biraz gıcık kapmıştım ama Sifkal'ın verdiği klasörde uninstall dosyasını buldum. Sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Desqpio said: Duymadım hiç ama makat var, gayet iyidir. Oraya site öneriyorum ama sallayan yok galba... Biz nasıl bulabiliriz bazı sitelerin bütün ip adreslerini. Manuel olarak ekleyek host un içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Boci Tramola kardeş'in sorduğu sorunun yanıtını sanırım en iyi baggio verir. Patide biyerlerde verdiydi hatta ama bulamıyorum şimdi. Ping atarak olmuyordu da bişey bişeydi.. Unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar