Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD rüyası 'Work and Travel' programında skandal

calimero

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

said:

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Başkanı Kaya Boztepe de, konuyla ilgili olarak daha önce yaptığı açıklamada, "Türk öğrencilere ABD’de 21’inci yüzyılda köle muamelesi yapılıyor, Kunta Kinte gibi çalıştırılıyorlar " demiş
Alıntı: Milliyet

gg

kunta kinte ne abi aahaha uykusuzdan firlamis gibi butun ciddiyetim gitti aehaeh
Sosyal ağlarda paylaş

mağduriyet değil bu olay. saçmalamasınlar. ÜLKENİN KÖLESİ GİBİ ÇALIŞMAYI giderken kabul ettiler onlar. hep derim gidenlere, köle olmaya gidiyorsunuz oraya. ucuz işçilik sadece başka birşey değil. bi de okadar para veriyorlar giderken şaka gibi. alaskada ingilizce geliştirmeye gidenler var bi de lol
Sosyal ağlarda paylaş

balikciya gidilmemesi gerektini herkes soyler ama, deli kopek gibi calistiriyorlar orda der herkes. eglenceye gitmek isteyen amerikanin guneyinde bi water park tarzi bi yere gitmesi gerek. cok para yapilmaz ama en azindan eglenceli vakit gecirebilirsiniz. cok para yapmak isteyen de katlanicak. hayatin genelinde de boyle, para kazanmak kolay degil...
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Salak adam hic sormadin mi kendine "yahu Alaska'da cok para kazaniliyor, neden veriyorlar acaba bu parayi, kara kasim kara gozum icin mi?" diye. Tabi kopucak elin.

Bok muamelesi gorecegini bile bile gidiyor bircok insan work and travela. Ha dolandirilmak ayri mesele, ama onun ABD ile alakasi yok ki, Amerikan ruyasiyla da alakasi yok. Bildigin adami dolandiran Turk sirketleriyle alakasi var.

Dostum ben Work & Travel'la Microsoft'a gelmek istiyorum, ne kadar veriyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...