Evr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Selamlar 1 haftadır trial acc ile oyunu deneme fırsatı buldum açıkcası su mmorpg yoklugunda ilaç gibi geldi wowdan sonra fakat doğal olarak trial rank10 ötesi göremiyoruz tavsiyeler nedir özellikle Tr guild bildigim kadarıyla k8p de invadoria var trialdada orayı denedim fakat destruction cok eziliyormuş gibi geldi ayrıca oyun içi yardımcı olabilcek kimse varmıdır klasik newbie sorulara, kısacası server tavsiyesi istiyorum ve order/destruction 0 dan başlıyorum guild olarak gel diyen varsa ona göre karakterde açabilirim trial süresince rank10a kadar deneyebildiklerim marauder/disciple of khain/sorcerer 3ünüde çok beğendim desem yeridir :)
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Turk guild olarak karak 8 peaks'te destro invadoria, order exile, karak norn'da da precision guildi var. Bunun disinda Eltharion'da galiba bir tane vardi, bu forumda yazilan ama durumu nedir bilmiyorum. Azgal'da ise turk guildi yok. 8peaks'te destro tarafında bonus var, karak norn'da order tarafında, hani cabuk exp alma konusunda yardimci olabilir. marauder tavsiye edilmez zayifligi dolayisiyla (sekil olarak 10 numara magusla birlikte o ayri), dok - sorcerer iyi guclu tercih edilen sınıflar. bunun disinda destrodan squig herder / choppa / chosen ve healerlar oynanabilir, blackguard ve magus'a kotu deniyor. order ise shadow warrior disinda butun siniflar makbuldür. shadow warrior da herkes gucsuz diyor ve mekanigi zor diye, yoksa iyi oynandiginda oldukca basarili bir sinif bence.
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 class secerken özellikle geniş bi arkadas cevren veya guildin yoksa ki guildin bile olsa sectigin class önemli guilddeki popülasyonuna göre, ileride random olarak da dungeon vs gibi yerlere grup bulman acısından ihtiyac duyulan classlar olması senin yararına olur. tank ve healer gibi mesela:)
Hao Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Tank olursa heal almaz, healer olursa guard almaz.. Rdps aç solo takıl :p
Öne çıkan mesajlar