Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Aranızda oynamaktan sıkılan, yada yeter artık bi daha oynamam ben bu oyunu diyen varsa elindeki gitarlara ve oyuna talibim arkadaslar. Bu arada aradığım oyun Guitar Hero 3 ve Metallica sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 150 liraya guitar hero legends of rock + gitar satan birini tanıyorum yönlendireyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Cok iyi olur. mail adresimi atıyım mailden görüselim satan arkadasla. sirkette oldugum icin msn falan acamıyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bende guitar hero yada rock band bateri arıyorum satan varsa bana ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mambil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben gitar hero oyun serisi ve 2 adet orjinal kutusunda gitarı satıyorum tüm parçaları eksiksiz yapıştırmaları bile açılmamış duruyo alalı daha 6 ay oldu fiyat:150 lira msn adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 platform ne ? pc mi ps2 mi ps3 mü xbox mı, wii mi? ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mambil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 mambil said: ben gitar hero oyun serisi ve 2 adet orjinal kutusunda gitarı satıyorum tüm parçaları eksiksiz yapıştırmaları bile açılmamış duruyo alalı daha 6 ay oldu fiyat:150 lira msn adresim [email protected] bu ps2 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 diğer arkadaş ne arıyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar