Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Şimdi, linuxta bu oyunu yüklerken cd keyi sorunca benim cd keyi girerken yanlış cdkey falan filan diyor. ama, normal olarak windows xpden aynı cdkey kabul ediliyor. sorun cdkeyde mi yoksa cdnin kendisinde mi? cd key "-"lerle mi yoksa xxxxxxxxxxxx şeklinde mi girilmesi gerekir? linuxta kurabilen varsa yardım etsin lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hmm hiç denemedim ama olayın Linux ile ne ilgisi var onu algılayamadım. Eğer XXXX diye girilemiyorsa - lerle girmeyi dene ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 "-"lerle de xxxx şeklinde de denedim. sorun linuxta değil tabi: ut2004ün yazılımında galiba. çünkü nasıl denediysem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar