Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 karanlığın gücü içinizde.içinizde için için içinizde Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f said: yav said: abi allahın fakeini ne diye ciddiye alıyonuz ya siz de ayrı alemsiniz ahah seni engellip silme gibi bi imkanım var mı biraz böcek gibi gururlu olda cek git... Engellemek derken topicten bahsediyorsan yapamazsın burası Facebook değil. Dartanian said: b.t.t.f said: Dartanian said: çek git bebeğim uzaklaraa çek giiiiiiİİİiiiiİİiİt sizlerle urasılmaz yazar yazar susarsınız.. seni koruyodum çeksin gitsin diye topicten kırdın beni daha da gelmem ''Re: merhaba arkadaslar'' benim için bitmiştir ayrıca bak 2500mesajım var demekki yazıyom yazıyom susmuyom yine yazıyom :D :D:D:D. b.t.t.f said: Fistan said: deilsen ne milleti oyalıyorsun burda U Z A dagdan gelmiş bagdakini kovuyo suna bak asıl sen ikilee... Kusura bakma ama sen arkadaşın rütbesini görmemişsin galba. Dağdan gelen sensin :D. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 karanlık göç engin bilgilerin için saol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 powerful hacı hiç mi üşenmedin ya :D asdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f said: sufle said: hakaret ediyosun ayıp. ben mi ilk o baslattı ama...bana mal dedi ben daha yeniyim o ders bende derim.. Arkadaş hakaret etmemiş sadece "abi allahın fakeini ne diye ciddiye alıyonuz ya siz de ayrı alemsiniz ahah" demiş. Fake kelimesini hakaret olarak sayıyorsunuz bilemem tabi. Ayrıca herhangi bir ortamda başkasının söylediği birşeyi söylerken dikkat edin de o kişiye iftira atmış olmayın. b.t.t.f said: hyr itiraz ediyorum ilk baslatan yargılanmalı cünkü ben kendimi savundum .. Hakaret eden kadar kendini savunma bahanesiyle hakaretle karşılık veren de suçludur (tu). sufle said: bence sen güçlü karanlıkla şahane ikili olursun. hatta empat da katılırsa muhteşem üçlü. " Böjeek said: sufle seni seviyorum aşgıma karşılık ver bebeyim dışlama beni buralarda gezdiğini gördüm cok icerledim" Birileri benden önce davranmış (tu) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bence b.t.t.f güççük karanlığın fakesi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kermit said: Zegna said: Forum Kuralları ve Yeni Ceza Sistemi 18. Üyeler mesajlarında alıntı (quote) yapar iken hemen üstteki mesajı tamamen alıntı yapmamaya, video linki içeren mesajları özellikle aynı sayfada alıntı yaparak konunun okunabilirliğini düşürmemeye, kısacası gereksiz ve göz yorucu şekilde forum fonksiyonlarını kullanmamaya dikkat etmelidir. E peki video linki bulunan asıl mesaj silindiğinde bir anlam karışıklığı yaşanmayacak mı. sufle said: geldin yine yıktın geçtin güçlü karanlık. Yani? Güldürücü anlamda mı? Flassh said: karanlığın gücü içinizde.içinizde için için içinizde Dalga geçme Gökhan. Flassh said: karanlık göç engin bilgilerin için saol karanlık göç değil, PowerfulDarkness. Şive yapmayıp karanlık güç desen daha iyi olur. Dartanian said: powerful hacı hiç mi üşenmedin ya :D asdf Yoo neden üşenecek mişim ki? Kaçırdığım noktaları hiçbir zaman okumaktan çekinmemiş, her zaman cevabımı vermişimdir. Flassh said: bence b.t.t.f güççük karanlığın fakesi. Yapma Gökhan olmadığımı sen de biliyorsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bilemiyorum artık bu devirde babana bile güvenmicem karanlık man. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Flassh said: bilemiyorum artık bu devirde babana bile güvenmicem karanlık man. Fake açsam ilk sana söylerim zaten :D. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 b.t.t.f feat. PowerfulDarkness kaçın^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: PowerfulDarkness said: sufle said: bence sen güçlü karanlıkla şahane ikili olursun. hatta empat da katılırsa muhteşem üçlü. Yok kalsın. Benim ikili olabilmek için daha zeki bayanlara ihtiyacım var. ooo bttf ne dedi sana uıfff Sen de ortalığı kızıştırma hemen :@. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness konusmusunda cok bos madem anladın takıl kafan agöre ben böle iiyim saol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Flassh said: PowerfulDarkness said: sufle said: bence sen güçlü karanlıkla şahane ikili olursun. hatta empat da katılırsa muhteşem üçlü. Yok kalsın. Benim ikili olabilmek için daha zeki bayanlara ihtiyacım var. ooo bttf ne dedi sana uıfff üzgünüm gazla calısmıorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: b.t.t.f said: yav said: abi allahın fakeini ne diye ciddiye alıyonuz ya siz de ayrı alemsiniz ahah seni engellip silme gibi bi imkanım var mı biraz böcek gibi gururlu olda cek git... Engellemek derken topicten bahsediyorsan yapamazsın burası Facebook değil. Dartanian said: b.t.t.f said: Dartanian said: çek git bebeğim uzaklaraa çek giiiiiiİİİiiiiİİiİt sizlerle urasılmaz yazar yazar susarsınız.. ALLAHIM SEN HERSEYE YORUM YAPMAK ZORUNDA MISIN==? seni koruyodum çeksin gitsin diye topicten kırdın beni daha da gelmem ''Re: merhaba arkadaslar'' benim için bitmiştir ayrıca bak 2500mesajım var demekki yazıyom yazıyom susmuyom yine yazıyom :D :D:D:D. b.t.t.f said: Fistan said: deilsen ne milleti oyalıyorsun burda U Z A dagdan gelmiş bagdakini kovuyo suna bak asıl sen ikilee... Kusura bakma ama sen arkadaşın rütbesini görmemişsin galba. Dağdan gelen sensin :D. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ALLAHIM SEN HERSEYE YORUM YAPMAK ZORUNDA MISIN==? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Selam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 wilkommen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 oley Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 post Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 b.t.t.f said: PowerfulDarkness said: b.t.t.f said: yav said: abi allahın fakeini ne diye ciddiye alıyonuz ya siz de ayrı alemsiniz ahah seni engellip silme gibi bi imkanım var mı biraz böcek gibi gururlu olda cek git... Engellemek derken topicten bahsediyorsan yapamazsın burası Facebook değil. Dartanian said: b.t.t.f said: Dartanian said: çek git bebeğim uzaklaraa çek giiiiiiİİİiiiiİİiİt sizlerle urasılmaz yazar yazar susarsınız.. ALLAHIM SEN HERSEYE YORUM YAPMAK ZORUNDA MISIN==? seni koruyodum çeksin gitsin diye topicten kırdın beni daha da gelmem ''Re: merhaba arkadaslar'' benim için bitmiştir ayrıca bak 2500mesajım var demekki yazıyom yazıyom susmuyom yine yazıyom :D :D:D:D. b.t.t.f said: Fistan said: deilsen ne milleti oyalıyorsun burda U Z A dagdan gelmiş bagdakini kovuyo suna bak asıl sen ikilee... Kusura bakma ama sen arkadaşın rütbesini görmemişsin galba. Dağdan gelen sensin :D. ALLAHIM SEN HERSEYE YORUM YAPMAK ZORUNDA MISIN==? ben böyle bişi yazmadım beni yanlış quotelemiş banlanmalı asdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 b.t.t.f said: PowerfulDarkness konusmusunda cok bos madem anladın takıl kafan agöre ben böle iiyim saol Boş konuşan ben değilim. Ona buna laf atıp boş konuşan sensin. Benim söylediğim herşeyin bir anlamı vardır unutma bunu. Sen bu kafayla daha çok dalga geçilirsin kızım :). b.t.t.f said: ALLAHIM SEN HERSEYE YORUM YAPMAK ZORUNDA MISIN==? Benim yorum yapmam seni neden ilgilendiriyor? Kendi hatalarından başkalarını susturarak kurtulamazsın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 powerfuldarknes arkandayım sen boş konuşmazsın kardeş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Boş konuşan ben değilim. Ona buna laf atıp boş konuşan sensin. Benim söylediğimin herşeyin bir anlamı vardır unutma bunu. Sen bu kafayla daha çok dalga geçilirsin kızım :). YEAAAAAAAA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.