b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yav said: mesaj kasayım bari adamın imzaya bak ya:):) Alıntıla
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f said: sufle said: mesene kullanmıyorum ben. kız kendini savunuyo naapsın. koşun gençler yardıma muhtaç kız var. sufle ssen kasınıosun galiba ... abovv mahalle karısı gibi lafa bak kaşınıyosun dedi. lemür var Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Böjeek said: b.t.t.f said: sufle said: mesene kullanmıyorum ben. kız kendini savunuyo naapsın. koşun gençler yardıma muhtaç kız var. sufle ssen kasınıosun galiba ... abovv mahalle karısı gibi lafa bak kaşınıyosun dedi. lemür var hayır koala Alıntıla
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 3 nokta da koymuş. 14 yaşındaki doomcu depresif ergenlere bir tane daha katıldı tebriks. ayrıca çet şeysi değil bu topik 1 mesaja 324909 tane cevap atıyosun çık burdan forum burdan ibaret değil. Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Böjeek said: b.t.t.f said: sufle said: mesene kullanmıyorum ben. kız kendini savunuyo naapsın. koşun gençler yardıma muhtaç kız var. sufle ssen kasınıosun galiba ... abovv mahalle karısı gibi lafa bak kaşınıyosun dedi. lemür var allah askına anlıorum bu topik hosunuza gitti bişeyler yazmak istiosunuz ama nolur sırf bişiler yazmıs olmak için sacma sacma seyler okumamızı saglamayın arkadaslar kimse bu topige bişiler yazma zorunlulu hissetmesin kendinde... Alıntıla
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi allahın fakeini ne diye ciddiye alıyonuz ya siz de ayrı alemsiniz ahah Alıntıla
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ok by..... elveda.... bay bay.... Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yav said: abi allahın fakeini ne diye ciddiye alıyonuz ya siz de ayrı alemsiniz ahah kmse almıyo bence post kasıyo herkes adf Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yav said: abi allahın fakeini ne diye ciddiye alıyonuz ya siz de ayrı alemsiniz ahah seni engellip silme gibi bi imkanım var mı biraz böcek gibi gururlu olda cek git... Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 çek git bebeğim uzaklaraa çek giiiiiiİİİiiiiİİiİt Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f said: pics or gtfo Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Dartanian said: çek git bebeğim uzaklaraa çek giiiiiiİİİiiiiİİiİt sizlerle urasılmaz yazar yazar susarsınız.. Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fistan said: b.t.t.f said: pics or gtfo what??? Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f said: Dartanian said: çek git bebeğim uzaklaraa çek giiiiiiİİİiiiiİİiİt sizlerle urasılmaz yazar yazar susarsınız.. seni koruyodum çeksin gitsin diye topicten kırdın beni daha da gelmem ''Re: merhaba arkadaslar'' benim için bitmiştir ayrıca bak 2500mesajım var demekki yazıyom yazıyom susmuyom yine yazıyom :D Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Dartanian said: b.t.t.f said: Dartanian said: çek git bebeğim uzaklaraa çek giiiiiiİİİiiiiİİiİt sizlerle urasılmaz yazar yazar susarsınız.. seni koruyodum çeksin gitsin diye topicten kırdın beni daha da gelmem ''Re: merhaba arkadaslar'' benim için bitmiştir pardon o zaman gitme nolur kal.... Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bi dk ben olayı çözemedim. b.t.t.f. kız mı? Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Farinal said: HOŞGELDİN BİLADER hosbulduk Farinal Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fistan said: bi dk ben olayı çözemedim. b.t.t.f. kız mı? deilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 deilsen ne milleti oyalıyorsun burda U Z A Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fistan said: deilsen ne milleti oyalıyorsun burda U Z A dagdan gelmiş bagdakini kovuyo suna bak asıl sen ikilee... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.