b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sufle said: Allah ım sana geliyorum. bende allahım bende Alıntıla
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f. gidersen yarımı götürmüş olacaksın bunu bilmeni isterim! Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f said: sufle said: Allah ım sana geliyorum. bende allahım bende Hadi gidek Alıntıla
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 randevu almadan gitmeyin sonra çok kızıyor Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 SodomVsGomore said: b.t.t.f. gidersen yarımı götürmüş olacaksın bunu bilmeni isterim! peki benim kalıp senin gitmen için ne yapmam gerek?:D Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Dartanian said: b.t.t.f said: sufle said: Allah ım sana geliyorum. bende allahım bende Hadi gidek sen önden git orayı bi yokla begenirsen haber verirsin bizde ona göre geliriz... Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Flassh said: randevu almadan gitmeyin sonra çok kızıyor ne o sen ara sıra gidip gelion galiba? Alıntıla
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f said: Dartanian said: b.t.t.f said: sufle said: Allah ım sana geliyorum. bende allahım bende Hadi gidek sen önden git orayı bi yokla begenirsen haber verirsin bizde ona göre geliriz... kankütay ayp ediyon ya tek başıma oraya kadar yürücem mi uçucam mı? uzak çok Alıntıla
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bence sen güçlü karanlıkla şahane ikili olursun. hatta empat da katılırsa muhteşem üçlü. Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kötü fikir ...seninle daha iyi bi grup olusturacaklarına eminim.. Alıntıla
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yeni bi üye icin fazla konuşuyo. olsun hoşgelmiş genede Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 PowerfulDarkness sufle ve empat bak isimlerdede bi uyum var:) Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Böjeek said: yeni bi üye icin fazla konuşuyo. olsun hoşgelmiş genede vayyy ... biz buna cok konusma deil kendini savunma mekanizması diyoruz su anki gibi:) Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hosbulduk ayrıca:) Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Aaaaaaaa... balonum gitmiş yasasın........ Alıntıla
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 @bttf abov. çok önyargılısın. olmadı. Alıntıla
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 banamı dedin argadasım? bana dediysen eğer ön yargı filan değil baksana 1 mesaja 4 mesaj atılırmı. öm attım sana mesene versene sufle Alıntıla
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 mesene kullanmıyorum ben. kız kendini savunuyo naapsın. koşun gençler yardıma muhtaç kız var. Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Böjeek said: banamı dedin argadasım? bana dediysen eğer ön yargı filan değil baksana 1 mesaja 4 mesaj atılırmı. öm attım sana mesene versene sufle ya arkadasım istersem 30 tane atarım topik bnm tpiğim deil mi ya.. Alıntıla
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sufle said: mesene kullanmıyorum ben. kız kendini savunuyo naapsın. koşun gençler yardıma muhtaç kız var. sufle ssen kasınıosun galiba ... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.