burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 tamam güçlükaranlık. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Allah ım sana geliyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 naber Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sufle said: Allah ım sana geliyorum. bende allahım bende Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f. gidersen yarımı götürmüş olacaksın bunu bilmeni isterim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f said: sufle said: Allah ım sana geliyorum. bende allahım bende Hadi gidek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 randevu almadan gitmeyin sonra çok kızıyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 SodomVsGomore said: b.t.t.f. gidersen yarımı götürmüş olacaksın bunu bilmeni isterim! peki benim kalıp senin gitmen için ne yapmam gerek?:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Dartanian said: b.t.t.f said: sufle said: Allah ım sana geliyorum. bende allahım bende Hadi gidek sen önden git orayı bi yokla begenirsen haber verirsin bizde ona göre geliriz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Flassh said: randevu almadan gitmeyin sonra çok kızıyor ne o sen ara sıra gidip gelion galiba? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 b.t.t.f said: Dartanian said: b.t.t.f said: sufle said: Allah ım sana geliyorum. bende allahım bende Hadi gidek sen önden git orayı bi yokla begenirsen haber verirsin bizde ona göre geliriz... kankütay ayp ediyon ya tek başıma oraya kadar yürücem mi uçucam mı? uzak çok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bence sen güçlü karanlıkla şahane ikili olursun. hatta empat da katılırsa muhteşem üçlü. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kötü fikir ...seninle daha iyi bi grup olusturacaklarına eminim.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yeni bi üye icin fazla konuşuyo. olsun hoşgelmiş genede Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 PowerfulDarkness sufle ve empat bak isimlerdede bi uyum var:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Böjeek said: yeni bi üye icin fazla konuşuyo. olsun hoşgelmiş genede vayyy ... biz buna cok konusma deil kendini savunma mekanizması diyoruz su anki gibi:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hosbulduk ayrıca:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Aaaaaaaa... balonum gitmiş yasasın........ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 @bttf abov. çok önyargılısın. olmadı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 banamı dedin argadasım? bana dediysen eğer ön yargı filan değil baksana 1 mesaja 4 mesaj atılırmı. öm attım sana mesene versene sufle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 mesene kullanmıyorum ben. kız kendini savunuyo naapsın. koşun gençler yardıma muhtaç kız var. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Böjeek said: banamı dedin argadasım? bana dediysen eğer ön yargı filan değil baksana 1 mesaja 4 mesaj atılırmı. öm attım sana mesene versene sufle ya arkadasım istersem 30 tane atarım topik bnm tpiğim deil mi ya.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yassaah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sufle said: mesene kullanmıyorum ben. kız kendini savunuyo naapsın. koşun gençler yardıma muhtaç kız var. sufle ssen kasınıosun galiba ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 mesaj kasayım bari Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.