PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Birşeye dikkat ettim yanlız kendi profilime nickime tıklayarak bakınca 105 mesaj gözüküyor MyPati'den bakınca 125. Bunun nedeni nedir? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 demekki 20 kere boş konuşmuşsun ondan öyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 AHAHAHAHAHA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kenjuro said: demekki 20 kere boş konuşmuşsun ondan öyle Ben boş konuşmam adasdasd. Siz mesaj yazmayı mı kolluyorsunuz. Cevapların gelmesi 1 dakikayı bulmuyor da :P. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kenjuro said: demekki 20 kere boş konuşmuşsun ondan öyle AHAHAHHAHAHAHHAHHAHA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Boş konuşan ben değilim. Ona buna laf atıp boş konuşan sensin. Benim söylediğimin herşeyin bir anlamı vardır unutma bunu. Sen bu kafayla daha çok dalga geçilirsin kızım :). allahım bu sefer sana geliyorum affet beni asdadsadsds Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Benim herşeye verecek bir cevabım vardır sen kafanı yorma. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: Benim herşeye verecek bir cevabım vardır sen kafanı yorma. PowerfulDarkness said: herşeye verecek bir cevabım vardır sen kafanı yorma. PowerfulDarkness said: verecek bir cevabım vardır sen kafanı yorma. PowerfulDarkness said: bir cevabım vardır sen kafanı yorma. PowerfulDarkness said: cevabım vardır sen kafanı yorma. PowerfulDarkness said: vardır sen kafanı yorma. PowerfulDarkness said: sen kafanı yorma. PowerfulDarkness said: kafanı yorma. PowerfulDarkness said: yorma. PowerfulDarkness said: . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 merhaba ben issizim :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kenjuro said: demekki 20 kere boş konuşmuşsun ondan öyle sevdim bunu:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 burda da mı post kassak? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 PowerfulDarkness said: b.t.t.f said: PowerfulDarkness konusmusunda cok bos madem anladın takıl kafan agöre ben böle iiyim saol Boş konuşan ben değilim. Ona buna laf atıp boş konuşan sensin. Benim söylediğim herşeyin bir anlamı vardır unutma bunu. Sen bu kafayla daha çok dalga geçilirsin kızım :). b.t.t.f said: ALLAHIM SEN HERSEYE YORUM YAPMAK ZORUNDA MISIN==? Benim yorum yapmam seni neden ilgilendiriyor? Kendi hatalarından başkalarını susturarak kurtulamazsın. lütfen beni urastırmaaa ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ARKADASLAR BU TOPİK İ KOMPLE KALDIRMAM MÜMKÜN MÜ ? HOSCAKALIN HERKES KİB BENDEN BU KADAR PES EETTİM ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hahahah yazık oldu bşka bölümlere de bi göz at öyle git burdan dışarı çıkamadın ayıp oldu :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ben komple kaldırırdım, bekliyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Asteroth said: Ben komple kaldırırdım, bekliyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.