copperelf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 son bir haftadir merlinde bir türk grubu olarak kasmaya başladık. bildiğiniz üzere kay serverında son derece iyi bilinen bir guildiz ve o serverda sırtımız yere gelmez ancak serverda fazla insan olmadığı (yada bize denk gelmiyor) da ayrı bir gerçek...yani emainde 60 albi gördüğümüzde sırtımız yere gelmez kimse bizi tutamaz modunda geziyorken, gündüz vakitleri emainde dolaşan alblerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor halbuki merlinde bg0'da millet zerg grup kuruyor dungeonlarda birakin grup için player aramayı, camp yapacak mob için sıra bekliyorsunuz. kayda rvr olayının kısırlığı sebebi ile bir grup arkadaş merlinde mid kasmaya karar verdik. hatta gaza gelip fatihin aslanları adında bir guild bile kurduk. şuan 8-10 kişiyiz. lvl ortalamamız 16. bazılarımız lvl 19 larda kasmayı bırakıp bg0'da destanlar yazmaya başladı bile. sonuç olarak;merline yeni başlamışken bizlere katılmak isteyen arkadaşlara kapımız açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ewt cidden oldukça eğlenceli bir ortamımız war isteyeni bekleriz..(düzeltmefatihin aslanlari değil fatihin fedaileri :))[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 girdim ortama bugun thane yaptim bitane geziyorum SIda gorursem guildden bir iki adam konusuruz guildede alirsiniz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gladric Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 gece 11 gibi giriyoruz genelde Larollan benim nickim orda aksam bu saate girersen guilde alalim hemen[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Romario Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 benide bekleyn ya midleri severim bakalim sizi bulurum ben bg 0 da takilin guild olarak bg 1 fln die ilerleriz bu arada kaydaki bg 0 in ck sini dun aksam saatlerinde 18 kisi elegecirdik(aslinda 2 aksama oldu) grubu kurdugu icin remrelde(bana)tesekkur ederiz kaydaki bg0 larin gozunden operiz[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot merlin/midgard (fatihin aslanlari) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 girdim ortama bugun thane yaptim bitane geziyorum SIda gorursem guildden bir iki adam konusuruz guildede alirsiniz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 gece 11 gibi giriyoruz genelde Larollan benim nickim orda aksam bu saate girersen guilde alalim hemen[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 benide bekleyn ya midleri severim bakalim sizi bulurum ben bg 0 da takilin guild olarak bg 1 fln die ilerleriz bu arada kaydaki bg 0 in ck sini dun aksam saatlerinde 18 kisi elegecirdik(aslinda 2 aksama oldu) grubu kurdugu icin remrelde(bana)tesekkur ederiz kaydaki bg0 larin gozunden operiz[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar