Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merlin/midgard (fatihin aslanlari)


copperelf

Öne çıkan mesajlar

son bir haftadir merlinde bir türk grubu olarak kasmaya başladık. bildiğiniz üzere kay serverında son derece iyi bilinen bir guildiz ve o serverda sırtımız yere gelmez ancak serverda fazla insan olmadığı (yada bize denk gelmiyor) da ayrı bir gerçek...yani emainde 60 albi gördüğümüzde sırtımız yere gelmez kimse bizi tutamaz modunda geziyorken, gündüz vakitleri emainde dolaşan alblerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor halbuki merlinde bg0'da millet zerg grup kuruyor dungeonlarda birakin grup için player aramayı, camp yapacak mob için sıra bekliyorsunuz.
kayda rvr olayının kısırlığı sebebi ile bir grup arkadaş merlinde mid kasmaya karar verdik. hatta gaza gelip fatihin aslanları adında bir guild bile kurduk. şuan 8-10 kişiyiz. lvl ortalamamız 16. bazılarımız lvl 19 larda kasmayı bırakıp bg0'da destanlar yazmaya başladı bile.
sonuç olarak;merline yeni başlamışken bizlere katılmak isteyen arkadaşlara kapımız açıktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benide bekleyn ya midleri severim bakalim sizi bulurum ben bg 0 da takilin guild olarak bg 1 fln die ilerleriz bu arada kaydaki bg 0 in ck sini dun aksam saatlerinde 18 kisi elegecirdik(aslinda 2 aksama oldu) grubu kurdugu icin remrelde(bana)tesekkur ederiz kaydaki bg0 larin gozunden operiz[hline]Remreld Romario (cabalist)
Remra Romario (scout)
Komik mi geldi?
Evet Öyle!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...