Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya bende kazaa lite var. ancak bu deli olay bana sorun cıkartıyo. şöyle olüyür: bişi download etmeye çalkıştıgımda connecting de kalıyo sonra kendi kendine user deiştiriyo onda da connecting de kalıyo.. acaba dedim cancel mı diye ama indirdigim sey 32 kb, ve benim o participation level 1000 (kazaa lite master) yani indirmem 2 sn surer. jaynı sekilde 500-600mblik seylşeri indirmeye calısırkende oluyr ve HİÇBİŞİ İNDİREMİYORUM. ne olabilir bu? ha hazır yeri gelmişken bi soru dha soraıym. arada netten düştüğünde bilgisaar ve tekrar baglanmaya çalıştıgımda: baglantı ekranı oluyo, arıyo baglanıyo. daha sonra asaaya bi image atıyo orda baglantı hızı yazılı. işte tam o saniyelerde makinem kendiliğinden baglantıyı kapatıyo. hiç bi alert filan yok. bune olabilir?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 !UP! 1 11 111 1111 11111 111111 11 11 11 11 11[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 08 Haziran 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yok mu bılen bı cozum ya[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar