Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Selamlar.. nette gezerinirken bir oyun buldum ve hoşuma gitti.. fazla bilinen bi oyun değil galiba.. ancak eski fallout hastası olduğum için onu andıran bir oyun gibi geldi.. oynanış olarak değilde daha çok ortam ara yüz şeklinde :) hoşuma gitti oyunun yapısı ayrıca sürekli kontrol etmeye gerek duymayan bir oyun.. 2 ana ırk ve bunlar kendi içinde 4e ayrılıyor. mutasyona uğramış elemanlar ve insanlar olarak. Mutasyona uğramış elemanlardan Grunge olarak başladım oyuna.. Nickim Rammelas. katılmak isteyen pati varsa yada oynayan varsa daha güzel olur diye düşündüm.. kayıt olmak isteyenler : http://www.deathend.com hem kayıt olayım hemde seni referer olarak göstereyim ki sana bi yararım dokunsun diyenler için link :D : http://www.deathend.com/signups/add?refid=10805 ayrıca: http://paranoyaknota.blogspot.com/2009/07/deathend.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Üye oldum bende. Ama mission olayı falan nası oluyo arabayla gidiyoruz böle 18dk falan diyo. Öle beklicemmi 18 dk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 buraya tıklıyarak üye olacaklara şükranlarımı sunarım: http://www.deathend.com/signups/add?refid=11307 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ya vay anasını yaa. netloaddan bişey indirirken paso bunun almancasının reklamı çıkıyodu sitesine de girdim ama ingilizce kısım bulamamıştım. hastasıyım post apocalyptic ortamın ben de geliyorumö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 benim linkten gelde bir faydası olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Hyde adıyla ESPer olarak girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 mission baslıyor öye bekliosun :) bide officeden işler var 1 saat sürüyor onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Pati Takımı kuralım yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 takım kuran olursa girerim http://www.deathend.com/signups/add?refid=11307 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 free playerlar olarak takım kurabiliriz de, insan ya da mutant olmak takım kurmaya engel mi? mutantım ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 o konu hakkında bi bilgim yok.. fakat ben lvl 5 olmak üzereyim ve su an 1100 su var.. takım kurmak için 1000 takıma girmek için 100 lazımmıs galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 tabii takım olmanın avantajı ne, statları nasıl dağıtsam hiç bilemiyorum ama takılalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Torondor reffererinden kayıt oldum. Adım Miller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Saolassın DeaN ayrıca hos geldin paticik'e :) bu arada takım kurabiliyorum..fakat ne işe yarar hiç bir fikrim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 hadi iyisin torondor benden de kaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 baya pati olduk yahu oyunda.. takım kurayım madem ben elime patlamaz inşallah 1000su hehe :D isim önerileriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ya ben select derken kadın kafasına tıkladım profilim kadın oldu değişmiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 hehe baktım simdi :D onu yazıodum ne o len kadın olmusun diye :D vallahi hiç bi fikrim yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi mutantsan da cinsiyet değiştirecek kadar mutant değilsindir :D pati olmasın lan adımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 pati olmasın adımız. CLAW!!!!!!*-*-* falan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 seçelim bi isim ortak işte ne bileyim ZOMG HAXXORS falan mı olsun yoksa biraz daha RP bazlı bişi mi? bu arada forumunda geziodum oyunun daha yeni açılmış oyun.. temmuz 16ydı galiba 10 gün falan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 "Screwers" olsun bence :) Bu arada mutant ve insan aynı klana girebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ingilizcesi yenidir. almanca olarak çıktı ilk uzun zamandır var. netloaddan bişey indirirken hep bunun adı çıkıyodu. menschen vs mutanten falan diye. Claw olabilir ya da Cafe of Broken Dreams ya da Vault 13 ya da ben fallout 2 yi kurayım bi ara tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 vallaha ya "Vault 13" güzel olur :D girmek isteyenler 100 su hazırlasın bu arada takıma girmek için 100su lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Vault 13 isminde takımı kurdum.. reffered olarak kayıt olanlara sıradan invite yolluyorum.. benim adımdan kayıt olmayanlar ismini buraya yazarsa invite yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar