sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ağustosta askere mi gidilir yav? aralıkta istanbulda hücum yeleğini sırılsıklam terli astığımı hatırlıyorum. hücum yeleğinin ne zaman nasıl giyildiğini bilenler anlar ne demek istediğimi.
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla şahsen biz hiç hücum etmemiştik ama bi de hücum ettiğimizi düşünemiyorum
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dün sabah balıkesir e sınava gittim. sabah 8 de oradaydım anca 4 te çıkabildim, saçma sapan bi ton işlem, saatlerce bekle sonra içerde 4 saat ordan oraya dolaş, her belgeden 3 er tane doldur, hava sıcak, içecek su dahi yok içeride dolaşırken. Askerlikten soğutma işlemleriydi heralde. not: Şatom, Moral,....., kelimeleri şifreyle yazılmış diye bi soru vardı onu yapabilen var mı :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kastım ama yapamadım onu ya :( şifre çözücü adam olarak askere girmek isterdim onu yapıp dsadsad biz gölgede bekledik hep B)-
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kısa dönem askerlik kalktımı bilen varmı ?
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yok kalkmadı kısa dönem. bence 1 seneden fazla sürecek ksıa dönemin kaldırılması. ya o soru eleyici soruydu heralde, 3-5 kişiyle daha konuştum kimse yapamamış, yapanlari direk binbaşı yapıolarmış :P
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 şimdi üniversiteden mezun olduk ya, sabancıdan mesela. okul kendi mi tecil ettirdi yoksa bi kontrolde falan beni alıp götürücekler mi?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 mezun olmadan önceki son yoklama için kağıt göndermiştir. ama sen 2 yıl tecil ettiriceksen kasımdan önce tecile gitmen lazım. yani şu kaosdan hemen sonra git tecil ettir.
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 zaten aralıkta gitmek istiyorum aslında. alsınlar götürsünler aralık gibi trafik kontorlünde sfds
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ahaha aralık yok kasım var benim bildiğim. o zaman asal'ın sitesinden takip et kasım dönemi için başvurular ne zaman başlıyor. ama bi ton evrak götürücen. bayıcak biraz. çünkü yoklamaya gidicen.
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ya bide benim bu sene 4. senem ünide ama o 5 olcak okul kendi tecil ettirmemişti ben dediğimde yaptılar . 4 ün sonunda garanti olsun diye gidip sorup yollatayımmı yoksa okulla iletişime geçip soruyolarmı
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 tel et şubene sor. ama okulun göndermesi lazım
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bu erken gitmek için yazdığımız dilekçeyi kesin kabul ediyorlar mı ? bi de bugün diploma aldım ben. en geç kaç gün içinde gidicem bi yere ki eve gelip götürmesinler ?
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Haziranda mezun olup Temmuzda diplomamı aldıktan sonra, Kasım gibi bana yoklama kağıdı gelmişti, şubeye gittiğimde daha evvel gelip yoklamanı yaptırman gerekiyordu vs dediler ama bişey olmadı. (Mezun olur olmaz koluna girip askere götürmeler yok öyle filmlerdeki gibi) Erken dönem sevki için yazdığın dilekçe kabul oluyo endişen olmasın. Ben Nisan sonu, Mayıs başı gibi dilekçe yazdım Ağustos celbi için (normalde bu sene Kasımda gidecektim), askeriye onay vermiş. Ha dilekçenin akıbetini öğrenemiyorsun yolladığın yerden. Sana şubenden Haziran ortalarında bi yazı geliyo belirli bir tarihte sevk evraklarını alman için.
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yahu askere giderken yanında iç çamaşırı ve çorap götür, zaten ilk ay dışarı çıkamıyacağın için üstedeki kıyafetlerle git dediler. başka bir şeye gerek varmıdır?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yararına olcak şeyler, bot tabanlığı, şu gerektirmeyen sabunlardan, kilitler filan, iş çamaşırı & çorap ben bunları alcam, aklıma başka bişey gelirse tabi onlarıda :p
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 uzun bir süre önce derdim askere gitmeden 1000 post a ulaşıcam diye ama hedeften çok uzaktayım, askere gitmeye de 6 gün kaldı neyse dönüşte artık :)
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bu sınav sonucunu bekleme çok sıkıcı ya belirsizlik fenaymış, hani nereye gideceğimiz belli olsada öyle beklesek keşke ama ondan sonra da hemen teslim olucaz
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 25 türkçe 25 matematik. türkçe bana zor geldi, genelde paragraf soruları. matematik bi kısmı IQ testi gibiydi kolaydı ama. basit problemler vardı. sınavın bi önemi yok formalite hepsi. fullde yapsan boşta bıraksan uzunda çıkabilir kısa da.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 asker cüzdanı varmış, ondan alın bi. bi de dandik saat, vardır ya hani küçüklükte kullanılan siyah falan. ondan.
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 fizban said: asker cüzdanı varmış, ondan alın bi. bi de dandik saat, vardır ya hani küçüklükte kullanılan siyah falan. ondan. sınav çıkışında işlemler bitince askerliği kısa yapan bi çocuk gelmişti sınavdan çıkanlara nasihat veriyordu, kolunda da casionun o eski siyah saatinden vardı şimde sen söyleyince aklıma geldi, adama da giderken biri tembihlemiş ondan al diye heralde :)
Öne çıkan mesajlar