Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 evet bilgisayardaki çektiğim bazı küçük filmlerime dublaj yapmam lazım. tek bulabildiğim program "virtual dub" adlı birşey. onun da tam olarak ne işe yaradığından emin değilim =) bildiğiniz programlar nelerdir acaba? bir de filme yazı vs. eklemek lazım. o nasıl yapılır ?? [Bu mesaj Dynun tarafından 10 Haziran 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 formatı ne video dosyalarının[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki: ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak.. [Bu mesaj nameless13 tarafından 10 Haziran 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 .dat lar ve 1-2 adet mpeg....wma da var :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hmmm pek yardımım dokunamaz o zaman ama bir google'a gir "subtitle program" yaz çıkar bir şeyler[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki: ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar