Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ttneti telefonla arayıp bağlantımı değiştirebiliyo muyum?değiştirilmiyo diye biliyorum da arkadaş oluyo dedi.şimdi bi saat bekleyip olmuyo diye cevap almiyim size soruyorum ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 8mbit sınırsız yapmak istiyorum arkdaş 49 diyo da az değil mi?sitesinde acayip bişeyler yazıyo anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 8 mbit sınırsız olan 15 gb kotalı kota dolunca hızın 512 oluyor 90 tl full +full 8mbit. Telefondan oluyor ama telefon kimin adına kayıtlıysa onunla konuşmak istiyolar. Fakei yediririm soruları bilirim dersen tamam ama kesinlikle ben o değilim de telefon hattı sahibinin haberi var falan deme kabul etmiyolar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 tamam okudum onu altta topic varmış.49ytlik yeter bana ya adam gibi bişey indirmiyorum etmiyorm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yapma! 8mbtin nasıl bişey olduunu bilemezsin.. sen sayfalara basmadan açıyo resmen ve nasıl olduğunu anlamadan hayvan gibi veri indiriyo.. nasıl oluyo cidden anlamıyosun bişle. bi bakmışssın pat kota aşımı.. ben 4gb kotalıyım. biraz yutub biraz face (herkes kadar), mail paticik vs. başka hiçbişi yok. 8gb kota aşmışım. 115 tl fatura geldi.. 15gb dediin varya 1 haftada dolucak.. 1mb sınırsız ya da 2mb sınrısız al!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Abi çektiğin acıyı mesajdan hissettim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ben geçen yıl değiştirmek istemiştim, bağlantı sahibinin imzası gerekiyordu snaırım. Şuanda durumu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 @dragonmax tamam da benim 1mbit sınırlı galiba şu anda.100mbden fazla bişey indirmyorum ki o da 2 ayda 1 belki yani.onun dışında program falan 30 40 mblik BELKİ yani bunda bile aşmıoyorum galiba gerçi 52 ytl veriyomuşuz faturaya ben anlamıyorum o nasıl iş. sömürüyo yine şerrolar.15gbyi geçemem yani :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 telefondan geçiliyor ben öyle geçtim. ancak hat senin üstüne değilse (gerçi öyleyse de soruyolar =d) hat sahibinin annesinin tc kimlik nosunu adını falan bi de mutlaka annesinin kızlık soyadını soruyolar hazırlıklı arayın =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 @Killer Şuan 1mbit 45TL oldu 8bmit 15GB(netlimitsiz diye geçiyo) 49 lira oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi telefonla değiştiriliyo tarife de. muhattab olduğun elemanlar angut olduğundan sorun çıkabilir. ben 1 buçuk ay önce sınırıza geçtim. geçtiğimi söylediler. 100 gb download yaptım. 2 hafta önce aradığımda hala kotalı olduğumu söylüyolardı. başka bi no verdiler hata olduğunu düşünüyosanız burayı arayın gibisinden. üşenmezsem arıycam da çok zahmetli ya. git dilekçe milekçe kas öyle değiştir tarifeni daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar