karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 "Bu ne demek lan?" dediğinizi duyar gibiyim. Olay şu, KB ve Kafe Pi ayarında mekanlardadaki playlist gibi bir playlist hazırlamaya çalışıyorum. Düşünüyorum orada ne çalıyor. - 90'lar rock parçaları bol bol (incubus, RHCP falan fistan) - Hareketli eskiler (AC/DC imiş Whitesnakemiş cart curt) - fazlaca ünlü 80'ler ve 90'lar popu (madonna falan) - Bi de 2000lerde ünlü olmuş son zamanlarda popüler her türlü pop-rock grupları (işte asıl bilgisiz olduğum alan burası ya arctic monkeys ayarı) Paticik ahalisinden ricam şu playliste girebilecek akıllarına gelen parçaları yazmaları. Böylece ben evde yapacağım mangal + içme organizasyonu için milleti baymayacak ve herkesin sevdiği bir playlist oluşturabilmişken belki başkaları da aynı playlistten yararlanır, hatta ve hatta bilmediği şarkıları öğrenir. Şimdiden teşekkür ediyorum herkesten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Açılışı yapayım ben bu arada. RHCP - Californication Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down Whitesnake - Looking For Love AC/DC - Highway to Hell The Clash - Should I Stay or Should I Go Steppenwolf - Born to be Wild Aerosmith - Walk This Way Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine R.E.M. - Losing My Religion Prince - Purple Rain Madonna - Like a Prayer Beck - Loser Jefferson Airplane - Somebody To Love The Police - Roxanne Audioslave - Like a Stone Lenny Kravitz - Fly Away Ayar anlaşılsın diye. Görebildiğiniz üzere tamamen kafamdan 1 dakikada yazmış olduğum şarkıların çoğunun ortak noktası 20 seneden eski olmaları. Bilgim buna yetiyor yapacak bir şey yok =) Bana işte son 10 senede çıkmış şarkılar lazım asıl ama gene de isteyen aklına geleni yazsın memnun olurum o ayrı mesele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bende böyle playlistler yapmayı çok istiyorum ama üşeniyorum açıkcası o yüzden lastfm'i önereceğim. Last.fm acc alıp, aylık 3$ verip sapsıkraybır olmanı oradan multi tag radio ile 80s,rock,classic rock tadında taglerle ya da direk kafana göre rock, Led Zeppelin, blues, pop, hede, höde diye tagler girip radyo çalıştırmanı tavsiye ederim. Ben daha saçma sapan ortama uygun olmayan bir şey çaldığına gelmedim last.fm'in ve genelde taglediğin tarzlarda güzel bilinmeye şarkılar ve bilindik ağızda ciklet etkisi yaratan şarkılar falan çalıyor, bu da tam aradığın şey zaten. Üşengeç bir insan değilim diyorsan da kolay gelsin demekten başka bir şey düşmüyor bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 butun hitleri dizi şte, sırasının ve genresinin onemi yok. pi'de kb'de bunu yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Abi "bütün hitler" diye bir site falan mı var? Mesela tarihin en iyi 500 single'ı listesi var rolling stone dergisinin ve yani orda Elvis Presley'in Love Me Tender'ı var, onu mangalda çalsam akşam 2 posta dayak yerim =) Hani böyle dinlerken baymayacak hızlı hit olması gerek... Varsa bir site falan başım üstüne zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 http://www.digitaldreamdoor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Abi mesela şu yazdığın site tam bir "DENİZ", ben o denizin içinden seçecek vaktimi ayırabilsem zaten buraya hiç yazmam. Buradaki amacım şu dediğim olayı anlamış insanlardan bir kaç şarkı tavsiyesi almak. Senin dediğin sitede top 100 greatest rock songs'da 1. stairway to heaven ve dediğim tarza göre yavaş kaçan bir parça. Elimle tek tek seçmek istiyorum ve oradaki 100 şarkıyı da dinleyip seçme şansım yok, ama zevkine güvendiğim paticik ahalisinden 10 tane adam 5'er tane şarkı yazsa zaten 50 şarkı ediyor, 50 de ben üstüne koysam oldu bitti gitti işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=F7CIlL-z8DQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Hot_100_number-one_singles_of_1961_(U.S.) burdan sene senen bak, bildiğin şarkıları not al, sonra UK'e gecersin keza uksiz olmaz tahmin edebileceğin gibi. ardında accık ac//dc atarsın, iki noir desir kondurursun, 3-5 reggea koyarsın tamam. KB'nın playlistinde bu kadar emek yoktur zaten. ben bi iki sene yapıyım sana 61-75 "Hit the Road Jack" Ray Charles "(I Can't Get No) Satisfaction" The Rolling Stones "The House of the Rising Sun" The Animals "Oh, Pretty Woman" Roy Orbison "Paint It, Black" The Rolling Stones "Wild Thing" The Troggs "I'm a Believer" The Monkees "Light My Fire" The Doors (uzun gelir bu daha kısa bi doors bulursun bunun yerıne) "Aquarius/Let the Sunshine In (The Flesh Failures)" The 5th Dimension "Let It Be" The Beatles "ABC" The Jackson 5 "War" Edwin Starr "Just My Imagination (Running Away with Me)" The Temptations gibi gibi işte aklına geldikce sende eklersin bi kac şarkı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kool and the gang - get down on it guns and roses - sweet child o' mine cardigans - lovefool cutting crew - i just died in your arms The cranberries - dreams The cranberries - how Ini Kamoze - Here Comes The Hotstepper The Cure - tainted love Blondie - call me La Bouche - Be my lover The B52's - Rock lobster Devo - Whip it Michael Sembello - Maniac Eurythmics - sweet dreams joan osborne - one of us madonna - papa don't preach eagle eye cherry - save tonight peter tosh - Johnny B Good Red Hot Chili Peppers - Scar tissue The Stranglers - Golden Brown Santane ft. Rob Thomas - smooth Depeche mode - reach out en vogue - back to life, back to reality europe - rock the night fine young cannibals - good thing guns and roses - novemver rain guns and roses - you could be mine joan jett - i love Rock'nRoll led zeppelin - rock and roll modern talking - cheri cheri lady patra - pull up to bumper sting & the police - message in a bot the white stripes - seven nation army bon jovi - you give love a bad name bon jovi - keep the faith munchausen by proxy( zooey deschanel& von iva)- Uh uh bazıları biraz disko kaçıyor ama benim kafem olsa bu şarkılar mutlaka listede olurdu. Kolay gelsin. not: dosyalara baka baka yazıyordum baya olmuş =p not: zooey deschanel'i beğeniyorsan son şarkıya bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 one hit wonders yaz torrent sitesinin birine.buldugunu indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 gündüzleri KBnin playlisti bombok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Cuce ve Rukh ikinizin de yazdıkları hayli iyiymiş teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Toto - Africa Fountains of Wayne - Hey Julie Queen - Under Pressure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Wham - Wake me up before you go go The Cure - Close to me Steve Miller's Band( yanlış olabilir isim ) - Serenade A-ha - take me on Madonna - like a prayer Michael Jackson - Black or White Michael Jackson - Beat Rick Astley - Never gonna give you up Dead or Alive - You spin me round Suavemente - güzel olan bi tanesi xD latince ama bir sürü soyliyen adam var Buena Vista Social Club - Chan Chan Buena Vista Social Club - Hasta Siempre Alphaville - Big in Japan - Forever Young Cake - Never There Cake - I will Survive Fame - Theme Song Bon Jovi - Living on a prayer Aerosmith - Crazy The Police - Every Breath You Take Poison - Every Rose Has Its Thorn Michael Jackson - Man In The Mirror Euryhmtics - Sweet Dreams (Are Made Of This) Bon Jovi - You Give Love A Bad Name After the Fire - Der Kommissar Pat Benatar - Hit me with your best shot Queen - Another One Bites the Dust No Doubt - Don't Speak Skid Row - 18 n life Skid Row - I remember you Skid Row - Wasted Time Coolio - Gangsta's Paradise Gorillaz - Feel Good Inc. Bon Jovi - It's my life Red Hot Chili Peppers - Can't Stop Franz Ferdinand - Take me out Jet - Are you gonna be my girl ? Creed - With arms wide open benden bukadar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 helcaraxe'in listesinde 3 5 sarkiyi degistirirdim, mj'den, rhcp'dan ve bonjoviden sectiklerim onlar olmazdi bi de "like a record" koyardim listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar