Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 matematik bölümüne ek olarak aöf okusam hangi bölümleri tercih etmem daha çok işime yarar.. iktisat mı, işletme mi, yoksa yeni açılan bölümlerden uluslararası ilişkiler mi? ul. arası ilişkiler in benim bölümümle pek alakası yok gerçi de, işletme mantıklı geliyor bana,, sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 topic'ten ben de yararlanayım, ben de 1 sene daha össye hazırlanmakla birlikte bu sene aöf'ten tercih yapacam. öss'de kazanmak istediğim bölümler siyaset bilimi,ulus.ilşk.,kamu y. aöf'te bu bölümlerle ortak dersleri olan bir bölümde o dersleri geçersem üni'ye gittiğim zaman bunun bi önemi olur mu? Ayrıca normalde o bölümü okuyacaksam aöf'te neyi okumam daha yararlı olur aynı arkadaşın sorduğu gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 @Schwarzkopf - İktisat daha mantıklı olur. İşletme derslerinden sıkılabilirsin kolaylıkla. Matematiğin iktisatta çok yardımını görürsün. @yav - 2 yıllık bölümleri inceleyebilirsin. Aöf'de verdiğin dersleri üniversitede saydıramıyorsun benim bildiğim kadarıyla ama bir araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 hayır saydırabiliyorsun aöfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Üniversitede verdiğin dersleri Aöf kabul eder ama Aöf'de verdiğin dersleri üniversitenin kabul edeceğini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 tmm işte ünide verdiklerini saydırcak oda ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Quadrophenia @Schwarzkopf - İktisat daha mantıklı olur. İşletme derslerinden sıkılabilirsin kolaylıkla. Matematiğin iktisatta çok yardımını görürsün. aslında ilk etapta bana da iktisat mantıklı geldi, işletme sözel agırlıklıymış ve benim sıfır sözel ezberim var.. ama takıldıgım nokta bankalarda, özel sektörde veya devlette hangisinin daha öncelikli geçerli olacagını bilemiyorum, kafama takılan o. bi de herkes işletme vs okuo, maliye okusam diyorum yine aynı iş olanaklarına sahip olabilir miyim bi de aöf de iktisat yada işletme (belki de maliye) okumak mı yoksa ekonomi yada işletme masterı yapmak mı daha ii iş bulma açısından, o konuda da sıkıntılarım var,, cidden işe yarar mı aöf. yani hem mat. hem de aöf okumak ne derece yarar saglar ya da sağlamaz bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Aöf diploması master yerini tabii ki tutamaz, bunların hangisini tercih edeceğine karar vermen gerekiyor öncelikle. Aldığın ikinci diplomanın işe girişte bölüm bakımından pek etkili olacağını düşünmüyorum açıkçası ben farketmez o kadar iktisat ve işletme. Aöf'nin en büyük handikapı bitirememektir, matematik zor bir bölümdür ve büyük ihtimalle Aöf'ye çalışman sınav öncesi geceler olacak sadece. O yüzden kolay yapabileceğini seç derim ben Aöf okuyacaksan. Ama amacın matematik üzerine ekonomi öğrenimi almak ise master yapman gerekir, Aöf sana sadece diploma verir ve tüm işverenler bunun farkında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar