nameless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 internet yavaşlıyor ve restart attığımda sorun geçmiyor modemin kablosunu çıkarıp bilgisayarı açtığımda yine 1 saat falan internette düzgün bir şekilde kalabiliyorum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki: ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sabah sasser.a 'yı silmiştim şimdi farklı bi sasser buldu panda anti-vir onu sildim düzeldi herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 XP nin patchlerini yapman lazım virüsü temizledikten sonra[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yaptım zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yaw hala sorun geçmemiş ne yapcam ben format atmak da istemiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hmm o zaman zonealarmı download et, virüsü temizle, sonrada zonealarmı kur. benim xp patch li değil ama za sağolsun hiç bi wormdan etkilenmedim[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 zone alarm yüklüyken yedim zaten sasser'ı[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki: ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar