Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Genel olarak öyle denilebilir , ama bir nevi uni ile -şimdilik 40 civari kurumsal şirket ile - bağ kurmuş oluyor .. Ben CO OP dersi almamıştım , bu sene başladı bu işler , işe yarayıcağını düşünmüyordum , dersi almadan mail atıp CV yollamama rağmen hem YKB den hem Mercedes'ten onay aldım staj için .. Güzel bir hamle , geleceğini şirketlerde çalışarak geçirmek isteyenler için iyi fırsat . Böylece orta vadede bahçeşehir mezunları ufak ufak şirketlerde pozisyon tutmaya başlıyacaklar . Çünkü uni 10 yılını doldurdu , artık mezunlarınız nerelerde çalışlıyor , iş bulma garantileri var mı gibi sorular geliyor . Staj bulma garantisi ilk adımdır , iş de bulunur stajdan sonra . Eleman iyiyse şirkette kendini kabul ettirir zaten. not : şimdi coop un sayfasına girdim , finaller biterken 40 şirketti lan , 119 yapmışlar . http://coop.bahcesehir.edu.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Lancelion said: terası güzel, mmh. önünde de nargile kafesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 şu anda okuyan kimler var acaba; bana bir ses edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben varım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 msn, facebook, ff, twitter ve paticik Zaugna'yı 5.kez okudum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sadece 1 kişinin çıkması ise bana acı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 okuldaki bi mekandan giriyorum lan çok sıkıcı ilk gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ilk gün ana baba günüydü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar