Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows live messenger neden coker?

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Neden cöker?

şöle cöküyoki, yüklüyorum işte essentials cart curt, acı verirci bir yükleme süresi ufcık programa 50mb download, neyse bitiyo sonra username pass giriyorum login diyorum, biraz login olmaya calışıp anında cöküyor..

baska bir messenger versiyonuda bulamadım calısan, hepsi live messenger'a update istiyor.

varmı boyle bırseyle karsılasan?

bide duzgun bi web messengerları vardı, onuda livela birleştiler dunyanın en işlevsiz interface'iyle instant message atmaya calısıyosun, zatne duzgun calışmıyoda
Sosyal ağlarda paylaş

egert gtalk msn contactlarıma ulaşsa zaten dert etmem.

cidden bole giderse format atıcam, 1 aydır bole, web messegerla idare ediyorum, ama adamlar onu kapatıp samc asalan bı hale getiriler kullnılacak gibi değil..

bi mesja atın bakıyım guya online'ın su anda
Sosyal ağlarda paylaş

Bende format atmıştım bi ara, yeni versiyonu çıkmış onu yüklemiştim. Sürekli "windows live communications platform" hatası verip çöküyodu .1-2 kere açabildim. Açtığım zamanda berbat ötesiydi, hiç hoşuma gitmedi. Link gönderemiyodum linkleri açamıyodum dosya resim vs.. gönderemiyodum. Eski versiyon msn de yüklememe izin vermedi vs.. 6 aydır falan windows live khalid edition diye bişe kullanıyorum eski bodoz msn işte gayet memlunum.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Windows blinds filan kullanıyorsan 9.0 çalışmıyor.
Daha doğrusu farklı bir tema yüklü ise 9 direk gidiyor.

8.1 kurabilmen lazım. Nasıl bir hata veriyor kurmaya çalıştığında?

kuruyorum urmada sorun yok zaten.

ama şifre giriyorum login oluyo muhtemelen tam actığında connector'ı (login clientıyle messengerın clientı başka sanırım) hata verdi kapatılacak diyor. Sonra sadece acık olarak login ekranı kalıyor messenger'ın.

xp kullnıyorum bide.

ne! billingdemisin? bende windows 8'i falan yazıyosun sanıyodum, gururlanıypdum falan burda kızlara anlatıyodum böle.
Sosyal ağlarda paylaş

Windows live'ı, msn ile ilgili herşeyi kaldırdığından eminmisin.
Bi proğram vardı msn ile ilgili herşeyi siliyordu pc den. ZapMessenger di sanırım adı. Olmadı bide onunla dene.

said:
Bende format atmıştım bi ara, yeni versiyonu çıkmış onu yüklemiştim. Sürekli "windows live communications platform" hatası verip çöküyodu .1-2 kere açabildim. Açtığım zamanda berbat ötesiydi, hiç hoşuma gitmedi. Link gönderemiyodum linkleri açamıyodum dosya resim vs.. gönderemiyodum. Eski versiyon msn de yüklememe izin vermedi vs.. 6 aydır falan windows live khalid edition diye bişe kullanıyorum eski bodoz msn işte gayet memlunum.

Hacı sende dediğim gibi Zapmessengerle kaldır msn yi. 9 öncesi bir versiyonu kurabilirsin. Aldığın hatayı bende alıyordum, kullandığım temayı kaldırıp standart windowsa dönünce düzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...