Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Neden cöker? şöle cöküyoki, yüklüyorum işte essentials cart curt, acı verirci bir yükleme süresi ufcık programa 50mb download, neyse bitiyo sonra username pass giriyorum login diyorum, biraz login olmaya calışıp anında cöküyor.. baska bir messenger versiyonuda bulamadım calısan, hepsi live messenger'a update istiyor. varmı boyle bırseyle karsılasan? bide duzgun bi web messengerları vardı, onuda livela birleştiler dunyanın en işlevsiz interface'iyle instant message atmaya calısıyosun, zatne duzgun calışmıyoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yok boyle bır sorunla karşılaşamn veya sebebini tahmin edebilen biri? butun eski versiyonalrı denedim, yenısını 10 kez yükledim ama olmuyor hiç bir zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ç.e.z.d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 çok ilginç ya format atman gerekebilri ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 gtalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 egert gtalk msn contactlarıma ulaşsa zaten dert etmem. cidden bole giderse format atıcam, 1 aydır bole, web messegerla idare ediyorum, ama adamlar onu kapatıp samc asalan bı hale getiriler kullnılacak gibi değil.. bi mesja atın bakıyım guya online'ın su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 girip girip cikma lan ikide bir. calismiyosa birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bir firma bu kadar gerzek olabilirmi yahu, nasıl duzgun calısan web messengerı kaldırıp, korkuncluklar otesi korkunclukta şekle sokulmuş ims haline getirebilir, bu kadar gerzek olunmaz. penth hep snın basının altındna cıkıyo bunlar. biliyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 şu msn le bi sorunum olmadı son5 senede falan.hayretsiniz yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 abi ben girip cıkmıyorum, sayfa kendı kenıdnı reflesshliyo arada bir o her refleshlediğinde (3-5 dakkada bir sanırım) relogluyo kendı kendıne. adamlar html yapmışlar messenger'i java falan dğeil yanı. bol sacma şeyler yapıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 işletim sistemin mi başka? kaç senedir ben de kullanıyorum hiç olmadı. 1kere çökmedi be O_o" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ne benim basimin altindan cikicak be, bing shopping'deyim ben Isletim sistemi Win 7 ise normaldir ya boyle buglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Windows blinds filan kullanıyorsan 9.0 çalışmıyor. Daha doğrusu farklı bir tema yüklü ise 9 direk gidiyor. 8.1 kurabilmen lazım. Nasıl bir hata veriyor kurmaya çalıştığında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bende format atmıştım bi ara, yeni versiyonu çıkmış onu yüklemiştim. Sürekli "windows live communications platform" hatası verip çöküyodu .1-2 kere açabildim. Açtığım zamanda berbat ötesiydi, hiç hoşuma gitmedi. Link gönderemiyodum linkleri açamıyodum dosya resim vs.. gönderemiyodum. Eski versiyon msn de yüklememe izin vermedi vs.. 6 aydır falan windows live khalid edition diye bişe kullanıyorum eski bodoz msn işte gayet memlunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Flameoffear said: Windows blinds filan kullanıyorsan 9.0 çalışmıyor. Daha doğrusu farklı bir tema yüklü ise 9 direk gidiyor. 8.1 kurabilmen lazım. Nasıl bir hata veriyor kurmaya çalıştığında? kuruyorum urmada sorun yok zaten. ama şifre giriyorum login oluyo muhtemelen tam actığında connector'ı (login clientıyle messengerın clientı başka sanırım) hata verdi kapatılacak diyor. Sonra sadece acık olarak login ekranı kalıyor messenger'ın. xp kullnıyorum bide. ne! billingdemisin? bende windows 8'i falan yazıyosun sanıyodum, gururlanıypdum falan burda kızlara anlatıyodum böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 servislerle cakisiyor olabilir. veya paylastigi ortak bir servis baska seyle cakisiyordur. sen en iyisi birak bu isi format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 pff formatla kim uraşıcak ya, her formatta 2109342830942 tane program yüklemekten bıktım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Windows live'ı, msn ile ilgili herşeyi kaldırdığından eminmisin. Bi proğram vardı msn ile ilgili herşeyi siliyordu pc den. ZapMessenger di sanırım adı. Olmadı bide onunla dene. said: Bende format atmıştım bi ara, yeni versiyonu çıkmış onu yüklemiştim. Sürekli "windows live communications platform" hatası verip çöküyodu .1-2 kere açabildim. Açtığım zamanda berbat ötesiydi, hiç hoşuma gitmedi. Link gönderemiyodum linkleri açamıyodum dosya resim vs.. gönderemiyodum. Eski versiyon msn de yüklememe izin vermedi vs.. 6 aydır falan windows live khalid edition diye bişe kullanıyorum eski bodoz msn işte gayet memlunum. Hacı sende dediğim gibi Zapmessengerle kaldır msn yi. 9 öncesi bir versiyonu kurabilirsin. Aldığın hatayı bende alıyordum, kullandığım temayı kaldırıp standart windowsa dönünce düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ok bide ole deniyim saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar