Zinxen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 google it. Browser MMO bolumu acilsin... anket baslatmak istemiyorum. benim gibi 12 saat+ bilgisayar basinda calisan kac insan var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 fail... üyelik ile giriş yapılmıyor. forum link vs çalışmıyor.. 1 kere denerim 1 daha denemem düzensiz demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 faillord olsun nickin senin bundan sonra fail detektörü gibisin asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Beta'da henuz, HoMM tarzı. Betadayim bende, hosuma gittigi icin onceden haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Evony var HoMM gibi, idare ediyo, çıksın bi bakalım buna da ama Evony götürüyo şu an parsayı :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar