Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çok apayrı müzikler ya ben hepsini ayrı bi tat olarak görüorum tgcd ve bu son albüm yakın sounda sahip ama fakat öncesi aalakasız bi dönemdi onlar için hele ondan öncesi iice alakasızdı , her dönemi güzeldir katatoniann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 efsane olma yolunda iyice ilerlediler bu albümle. mikael'in de katkısı da az değil tabi. hala görmedim diyen arkadaşlar da, bu zamana kadar neredeydiniz, TGCD albümü çıktıktan sonra geldiklerinde parkormanda 70-80 kişi izlemişti sadece. adamlar sonra gelmedi bi daha tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bence bu albümle birşeyler deneyelim derken bir adım geri attılar. TGCD'dan sonra ne yapsan bir adım geri sayılabilir gerçi. Kim beyinmiş falan bilmem ama umarım birşey değişmeş. Bu albümle edindikleri deneyimle bir sonraki inanılmaz iyi olacak diye düşünüyordum, Katatonia bozulmasın. FM topikine albümden şarkı yazmak üzereyken bu konuyla karşılaştığıma şaşırmadım, hep beni bulur böyle şeyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 varlok said: efsane olma yolunda iyice ilerlediler bu albümle. mikael'in de katkısı da az değil tabi. hala görmedim diyen arkadaşlar da, bu zamana kadar neredeydiniz, TGCD albümü çıktıktan sonra geldiklerinde parkormanda 70-80 kişi izlemişti sadece. adamlar sonra gelmedi bi daha tabi. Selam, Katatonia Türkiye'ye geldikten hemen sonra keşfettiğim bir grup oldu ve maalesef geç kaldım. 2006'dan bahsediyoruz, 4 yıldır severek dinliyorum yapcak bişey yok tekrar gelmediler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kimsenin söylemeye dili varmadı ben söyliyim. night is the new day kötü bi albüm. 2 kişinin gruptan ayrılması bu bağlamda iyi bile sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Zilyonuncu kez dinlemekle meşgulüm. Süper bir albüm aslında. Tek suçu TGCD'ın ardından çıkması. Bir de deneyselliğin getirdiği atmosfer farklılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Dinledikçe güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 albüm çok iyi bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hala hergün büyük bi gazla dinliyorum sıkılmadan. dediğiniz gibi dinledikçe güzelleşiyor oturuyor parçalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar