Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katatonia - Night is the New Day (2009)

Mortis

Öne çıkan mesajlar

efsane olma yolunda iyice ilerlediler bu albümle. mikael'in de katkısı da az değil tabi.

hala görmedim diyen arkadaşlar da, bu zamana kadar neredeydiniz, TGCD albümü çıktıktan sonra geldiklerinde parkormanda 70-80 kişi izlemişti sadece. adamlar sonra gelmedi bi daha tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu albümle birşeyler deneyelim derken bir adım geri attılar. TGCD'dan sonra ne yapsan bir adım geri sayılabilir gerçi.

Kim beyinmiş falan bilmem ama umarım birşey değişmeş. Bu albümle edindikleri deneyimle bir sonraki inanılmaz iyi olacak diye düşünüyordum, Katatonia bozulmasın.

FM topikine albümden şarkı yazmak üzereyken bu konuyla karşılaştığıma şaşırmadım, hep beni bulur böyle şeyler :(
Sosyal ağlarda paylaş

varlok said:

efsane olma yolunda iyice ilerlediler bu albümle. mikael'in de katkısı da az değil tabi.

hala görmedim diyen arkadaşlar da, bu zamana kadar neredeydiniz, TGCD albümü çıktıktan sonra geldiklerinde parkormanda 70-80 kişi izlemişti sadece. adamlar sonra gelmedi bi daha tabi.
Selam,

Katatonia Türkiye'ye geldikten hemen sonra keşfettiğim bir grup oldu ve maalesef geç kaldım. 2006'dan bahsediyoruz, 4 yıldır severek dinliyorum yapcak bişey yok tekrar gelmediler :/
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...