Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Outlook Connector Sorunu

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Merabalar
Makinede outlook 2007 kullanıyorum. outlooka hotmail hesabımı tanımlayıp, maillerimi buradan alıp göndermek sitedim. bu ezelden beri kullanılan basit bi işlem aslında ama microsoft bunun için hotmail pop3 ve smtp ayarlarını kalrıp yerine outlook connector isimli bi program yayınlıyor.. programın eski versiyonu gayet düzgün çalışırken (ben denemedim, kullananların yorumu bu), connectorun 1.2 versiyonunu piyasaya sunup alın bu daha iyi bunu kulalnın yapmış microsoft. eski versionun bağlanma imkanını da ortadan akldırmış.

sorun şu ki connector 1.2 kesinlikle çalışmıyor ve bununla ilgili microsofttan resmi bi açıklama hala bulamadım. binlerce kişi şöle yapın düzelio böle yapın düzelio demiş ama hepsi hurafe.. 3 gündür connectorle bağlanamadım.

connector de öle özel bi program değil. ufak (4bm) bi exe. kuruosun, mail aders ve şiferni giriosun, tüm ayarları otomatik yapıo outlookta..

fakat connector 1.2 kurulu olunca outlooku açtıınızda direk mail al ver yapıyo. vermede sorun yok da almada direk kitliyo hata raporu verio, gönderme diosun, restart outlook yapıo ve gene hata verio. bölece kendini bi hata loopuna almış oluyo..

bu sorunun çözümü nedir bilen varmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...