S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Sorunum şu msnde mikrafonu kullanabiliyorum fakat sesim %100 yavaş kaydediliyor,kaydediliyor dediğim şu F2 ile kayıt yapıp yollama işi.Hiç bi ayarla filan oynamadığım halde bu sorun niye var nasıl çözebilirim ,2. sorum ise sesi ventriloya veremiyorum ne yaptıysm olmuyor ptt'ta yapamıyorum verdiğim tuşa basıyorum fakat çalışmıyor yani çalıştığını gösteren yeşil ışık yanmıyor nasıl çözebilirim bu sorunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 mikrofonuda yanlış yazmışım neyse 1 sorum daha olacak realtek hd'yi kaldırıp yerine basit ac97 kursam sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 vi sitter har i venten och spelar lite dota.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 eee yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 neyse ses sorununu hallettim 5-6 kere driver silip kurup şimdi sesimi vente veremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 başlat->çalıştır->sndvol32->seçenekler->özellikler->kaydetme->hepsini tikle tamam de->sırayla dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar