proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 duruyorum o zaman bir yıl daha. çalışır çabalarım. paticiği seviyorum ulan derdime kaç insan kafa yordu. evet 2010 öss de görüşürüz. teşekkür ederim hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ben okulumun da yarım kalmasının da katkısı ve önceki deneyimlerimin de sebebiyle bu sene alan dışı tercih yapabileceğim için 5.ciye gireceğim :D Sözelci olup eşit ağırlık seçmenin bedelini ağır ödedim.Bu sene olayı bitireceğim en üst klasman bir üniversiteyle.. Bence tekrar hazırlan.Bu hayat senin hayatın ve hayata atılmadan önce sağlam bir temel atarsan hem için de rahat olur hem de ileride daha büyük sıkıntılar çekmezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mortis said: iyi üniversitelerde okuyun iyi! etrafta bi sürü var alakasız alakasız okuyan. gir tekrar össye. doğru diyo, bizzat yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Türev,integral matematiğin en keyifli konularıdır bence.Hatta özellikle integrali biraz da olsun anlayabilmek işini çok kolaylaştırabilir.Önyargılarını bir kenara bırakmalısın çünkü muhtemelen bu sene de bu konular önüne gelir çözesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar